Çukur' Adlı Tiyatro Oyunu Okm'de Sahnelendi - Son Dakika
Yerel

Çukur' Adlı Tiyatro Oyunu Okm'de Sahnelendi

Çukur\' Adlı Tiyatro Oyunu Okm\'de Sahnelendi

Adapazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün Ocak ayı etkinlikleri kapsamında Orhangazi Kültür Merkezinde (OKM) sahnelenen ‘Çukur’ adlı tiyatro oyunu izleyenleri güldürdü.

24.01.2015 17:29

Adapazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün Ocak ayı etkinlikleri kapsamında Orhangazi Kültür Merkezinde (OKM) sahnelenen 'Çukur' adlı tiyatro oyunu izleyenleri güldürdü.

Adapazarı Belediyesi tarafından düzenlenen 'Çukur' tiyatrosu Orhangazi Kültür Merkezinde gösterime sunuldu. Yıldız Teknik Üniversitesi Oyuncularının 2011-2012 sezonunda oynamaya başladığı, Ali Mustafa Kemal Tut'un yazdığı tiyatro oyunu Çukur; zavallı kahraman bir adamın korkunç bir çukurda umutsuz bir şekilde çabalayışının hikayesini anlatıyor. Eğlenceli ve fantastik bir kara mizah örneği olan oyun seyirciyi çukurla yüzleşmeye çağırıyor.

Kültür Merkezinde gösterime sunulan tiyatroya Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcıları Rıdvan Özüm, Rıdvan Sezer, Mustafa Deverenli, Kültür Sosyal İşler Müdürü Özkan Gümülcineli ve çok sayıda vatandaş katıldı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çukur' Adlı Tiyatro Oyunu Okm'de Sahnelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement