Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(Batılı Devletlerin Darbe Girişimine İlişkin Tutumu) Dedikleri Ne? 'Geçmiş... - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(Batılı Devletlerin Darbe Girişimine İlişkin Tutumu) Dedikleri Ne? 'Geçmiş...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(Batılı devletlerin darbe girişimine ilişkin tutumu) Dedikleri ne? 'Geçmiş olsun, üzgünüz' filan. Arkasından 'Ama birçok asker, memur görevinden alınıyor, bunu anlamakta biraz zorlanıyoruz, endişelerimiz var'. Bunlara ne diyeceksin?

18.08.2016 17:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(Batılı devletlerin darbe girişimine ilişkin tutumu) Dedikleri ne? 'Geçmiş olsun, üzgünüz' filan. Arkasından 'Ama birçok asker, memur görevinden alınıyor, bunu anlamakta biraz zorlanıyoruz, endişelerimiz var'. Bunlara ne diyeceksin? Biz de onlara şunu söylüyoruz, 'Siz işinize bakın, biz işimizi biliyoruz.' Çünkü bunlar, hep bugüne kadar kendilerine karşı emir kulu aramışlar, emir kulu bulmuşlar. Biz, kula kul olmayacağız, biz sadece Hakk'a kul olacağız, bu yolda böyle yürüyeceğiz. Fakat bütün bunlar olurken İslam dünyasının da birkaç samimi dostu ve ülkeyi bir kenara koyarsak, önemli ölçüde böyle bir tavrın içinde olmasını anlayabilmemiz mümkün değildir. "

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan: '(Batılı Devletlerin Darbe Girişimine İlişkin Tutumu) Dedikleri Ne? 'Geçmiş... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement