Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Kendilerine Göre Koordinatlar İstediler Tutmadı, Tamam Geldiniz Meclis'i... - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Kendilerine Göre Koordinatlar İstediler Tutmadı, Tamam Geldiniz Meclis'i...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Kendilerine göre koordinatlar istediler tutmadı, tamam geldiniz Meclis'i vurdunuz, burası milletin Meclisi. Siz, milletin temsilcilerini, milleti vurmaya kalktınız. İşte onun için bu kardeşiniz, elindeki cep telefonlarıyla televizyonlara bağlandığı zaman, meydanlara milletimi davet ettiğim andan itibaren milletim eğer 81 vilayette meydanlara yürüdüyse, işte bunların bu hesabının dışındaki adımdı ve buraya yapılan o saldırıydı.

22.07.2016 21:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Kendilerine göre koordinatlar istediler tutmadı, tamam geldiniz Meclis'i vurdunuz, burası milletin Meclisi. Siz, milletin temsilcilerini, milleti vurmaya kalktınız. İşte onun için bu kardeşiniz, elindeki cep telefonlarıyla televizyonlara bağlandığı zaman, meydanlara milletimi davet ettiğim andan itibaren milletim eğer 81 vilayette meydanlara yürüdüyse, işte bunların bu hesabının dışındaki adımdı ve buraya yapılan o saldırıydı. Milletime şu çağrıda bulunuyorum, ikinci bir talimata kadar sakın bu meydanları boş bırakmayın."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Kendilerine Göre Koordinatlar İstediler Tutmadı, Tamam Geldiniz Meclis'i... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement