Cyberpunk 2077 Oyun Dünyasına Damga Vuracak - Son Dakika
Teknoloji

Cyberpunk 2077 Oyun Dünyasına Damga Vuracak

Cyberpunk 2077 Oyun Dünyasına Damga Vuracak Hepinizin bildiği üzere The Witcher serisinin yapımcısı CD Projekt RED oyun firmaları arasında oyuncuların gönlünde hep farklı bir yerdedir.

28.04.2016 17:01

cyberpunk-2077-cd-projekt-red-hakkında

Cyberpunk 2077 Oyun Dünyasına Damga Vuracak

Hepinizin bildiği üzere The Witcher serisinin yapımcısı CD Projekt RED oyun firmaları arasında oyuncuların gönlünde hep farklı bir yerdedir. Sebebi de çok basittir, oyunlara karşı yaklaşımları, oyunculara karşı olan ilgileri, oyunculara verdikleri değerleri, yapımlarına harcadıkları zamanları ve oyunculara karşı utanmaktansa yapımı daha iyi yapmak için gecesini gündüzüne katan bir ekip olması.

Son zamanlarda CD Projekt RED ile ilgili şöyle bilgiler de gelmeye başladı ki, örnek verecek olursak firma Rockstar Games modelini kendilerine örnek aldıklarını ve bu modelin bizler açısından daha iyi olacağını aynı zamanda kendilerinin de daha sağlam adımlar atacağına dair bir ipucuydu aslında bu. The Witcher serisini bitirdikten sonra artık oyunu sündürüp üstüne yeni oyunlar çıkartarak bu efsane seriyi asla bozmayacağını bu serinin bu şekilde biterek oyun dünyasının unutulmaz oyunları arasında yerinin sağlam olduğunu firma kendisi söylemişti. En doğru hareketlerden biriside bu oldu zaten. Ayrıca oyunun yerelleştirme çalışmalarının da neredeyse tamamına destek vermeye çalıştılar. Oyuncular için hep elinden geleni yapmaya çalışan bir firma oldu şimdiye kadar. CD Projekt RED bu yüzdendir ki gönlümüzdeki yeri her zaman başka kalacaktır. Tabi ki bu şekilde bir politika ile devam etmesi halinde.

Gelelim Cyberpunk 2077 oyunu neden oyun dünyasına damga vuracak diyoruz. Çünkü firma bu oyun için çok kararlı davranıyor. Çünkü yapımcıların üst düzey yetkililerinden birinin bu oyun ile ilgili kendi ağzından çıkan cümleler şunlar "Cyberpunk 2077 firmamızın hem geliştirme hemde pazarlama açısında en iddialı oyunu olacak". Aynı zamanda yine firmanın üst düzey yetkilerinden bir diğeri "The Witcher'dan daha büyük bir oyun yapacağız. Cyberpunk çok daha gelişmiş ve çok daha yenilikçi bir oyun olacak" dedi. Bu sözlere neden mi inanıyoruz dersiniz? Çünkü The Witcher 2 ve The Witcher 3 Wild Hunt için söyledikleri her şeyi yaptı CD Projekt RED, havada bıraktığı bir konu olmadı. DLC'ler ile ilgili verdiği bütün bilgiler aynen yerine oturuyor ve tamami ile hayal satmayan bir firma olduğu için Cyberpunk 2077 oyunun da böyle olacağına inanıyoruz. Ayrıca söylememiz gereken bir şey de şu ki The Witcher 3 ile firma ciddi bir gelir kaynağı elde etti. Ekibini daha da geliştirdi, büyüttü ve bu gelirin daha iyi kullanılabilmesi içinde elinden geleni yapacaklarının sözünü verdi.

2077'de, karanlık bir gelecekte geçen Cyberpunk 2077'de teknoloji hem insanlığın kurtuluşu hem de laneti konumunda olacak. CD Projekt Red'in efsane oyunlarından bildiğimiz tanıdığımız o mükemmel hikaye anlatımı, detaylara verdiği önem ve kaliteli bir yapım ortaya koyabiliyor olması, ayrıca geliştirdiği hiç bir oyuna at gözlüğü ile bakmayan, oyun benim istediğim yaparım politikasını asla gütmeyen oyuncu kararlarına göre gelişen ve değişen bir oyunla birleştirdiğimiz de ise daha çıkış tarihi bile belli olmayan bir oyun için yani Cyberpunk 2077 için heyecanlanmamak, heveslenmemek, arzulamamak elde değil.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Cyberpunk 2077 Oyun Dünyasına Damga Vuracak
Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Cyberpunk 2077 Oyun Dünyasına Damga Vuracak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement