Daday'da, Seçim Güvenliği ve Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Daday'da, Seçim Güvenliği ve Bilgilendirme Toplantısı

Daday\'da, Seçim Güvenliği ve Bilgilendirme Toplantısı

Kastamonu’nun Daday ilçesinde 30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlere yönelik adaylara seçim güvenliği ve uygulamalar hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

27.03.2014 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu'nun Daday ilçesinde 30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlere yönelik adaylara seçim güvenliği ve uygulamalar hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Kaymakam Zafer Sağ başkanlığında Kaymakamlık'ta yapılan toplantıya Garnizon Komutanı J. Kd. Bş. Çvş. M. Ali Sayar, İlçe Emniyet Amirvekili Komiser Yardımcısı Fatih Harman, siyasi partilerin ilçe başkanları, belediye başkan adayları katıldı. Kaymakam Zafer Sağ yaptığı konuşmada, "Daday 19 ilçenin arasında iyi bir düzeyde. Bu düzeyi korumak hatta ileriye taşımak için birlik ve beraberlik içinde olmalısınız. Küçük bir ilçede herkes yüz yüze bakıyor, inşallah iyi ve güzel bir seçim olur. Kazananın kaybedeni, kaybedenin de kazananı kalp kırmadan kucakladığı bir seçim olur. Yapılacak seçimlerin Daday'a hayırlı olmasını diliyor, tüm adaylara başarılar diliyorum" dedi.

İlçe Emniyet Amirvekili Komiser Yardımcısı Fatih Harman tarafından verilen seçim yasağı ile ilgili bilgilerin ardından, seçim güvenliği ile ilgili tüm siyasi partiler arasında ortak kararlar alındı. Bu kapsamında, halkı rahatsız edebilecek ve trafiği olumsuz yönde etkileyeceği düşünülen siyasi partilere ait araç konvoyunun oluşturulması, kamuya açık alanlara parti bayraklarının asılması yasaklandı. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Daday'da, Seçim Güvenliği ve Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement