Darıca Ailesi Müftüsünü Uğurladı - Son Dakika
Yerel

Darıca Ailesi Müftüsünü Uğurladı

Darıca Ailesi Müftüsünü Uğurladı

Darıca Müftüsü Remzi Pehlivan, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın da katıldığı veda yemeği ile ilçeye veda etti.

03.09.2014 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Darıca Müftüsü Remzi Pehlivan, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'ın da katıldığı veda yemeği ile ilçeye veda etti.

Darıca Kaymakamı Ahmet Karaaslan, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Garnizon Komutanı Binbaşı Erhan Yeşil, İlçe Emniyet Hasan Aydoğan ve Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Hikmet Yaşar'ın yanısıra ilçenin diğer birim müdürlerinin katıldığı yemekte, Darıca Müftüsü Remzi Pehlivan onuruna verilen yemek için protokol üyelerine teşekkür etti. Pehlivan, kurucu müftüsü olduğu Darıca'dan güzel anılarla ayrıldığını ifade ederken, gerek kaymakamlık ve gerekse belediye ile birlikte güzel organizasyonlara imza attıklarını ifade ederek, herkese teşekkür etti.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise konuşmasında ilçeye vermiş olduğu hizmetlerden dolayı Remzi Pehlivan'a teşekkür ederek, "Bizler Darıca ailesi olarak bütün kurumlarıyla birlikte ilçemizi güzelleştirme adına ve Darıca'da yaşayan her bir bireyin mutluluğu için çalışıyoruz. Sayın Pehlivan'da kurucu Müftümüz olarak 6 yıldır başarılı çalışmalara imza attı. Kendisine Darıca ailesi olarak teşekkür ediyoruz, yolu açık olsun diyoruz, yeni görev yerinde başarılar diliyoruz" diyerek sözlerini noktaladı.

Darıca Kaymakamı Ahmet Karaaslan ve Garnizon Komutanı Binbaşı Erhan Yeşil'de yaptıkları kısa selamlama konuşmalarında Remzi Pehlivan'a ilçeye verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, yeni görev yerinde başarılar dilediler. Program günün anısına Remzi Pehlivan'a verilen hediyelerle sona erdi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Darıca Ailesi Müftüsünü Uğurladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement