Darıca Bilgi Evleri Yarıştı - Son Dakika
Yerel

Darıca Bilgi Evleri Yarıştı

Darıca Bilgi Evleri Yarıştı

Darıca Belediyesi Bilgi Evleri arasında düzenlenen bilgi yarışmasının galibi Nenehatun Bilgi Evi oldu.

25.05.2015 14:29

Darıca Belediyesi Bilgi Evleri arasında düzenlenen bilgi yarışmasının galibi Nenehatun Bilgi Evi oldu.

Bilgi evlerinde yapılan seçmelerde en başarılı seçilen öğrencilerin yarıştığı Bilgi Yarışması'na öğrenci ve veliler yoğun ilgi gösterirken, yarışma öncesinde Bilgi Evleri öğrencilerinin sunduğu folklör gösterisi beğeniyle takip edildi. Darıca Belediyesi Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen yarışmaya katılan öğrencilerin heyecanları yüzlerinden okunurken, Türkçe, matematik, İngilizce, genel kültür gibi konulardan oluşan yarışmaya toplam dokuz bilgi evinden 27 öğrenci katıldı.

Yarışmanın hemen ardından yapılan ödül töreninde protokol üyeleri başarı olan bilgi evlerine kupalarını verirken, dereceye girenlere bisiklet, tablet ve değişik hediyeler takdim edildi. Yarışmalarda Nenehatun Bilgi Evi birinciliği elde ederken, Hacı Kemal Destebaşı Bilgi Evi ikinci, Sırasöğütler Bilgi evi ise üçüncü oldu.

Programda kısa bir selamlama konuşması yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, "Dokuz ayrı noktada binlerce öğrencimize hizmet ettiğimiz bilgi evlerimiz adeta bir eğitim ordusu yetiştiriyor.Eğitimlerin yanısıra bu tür sosyal ve kültürel etkinlikler sayesinde hem öğrencilerin boş vakitlerini iyi bir şekilde geçirmelerini sağlıyor, hem de bilgi ve becerilerini artırmayı hedefliyoruz.Binlerce öğrenciye birebir eğitim veren bilgi evleri öğretmenlerimize teşekkür ediyorum, Bilgi Evi ağımız ilerleyen zamanlarda artarak devam edecek" diyerek bilgi evlerine büyük önem verdiklerini ifade etti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Darıca Bilgi Evleri Yarıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement