Darıca'da Ramazan Ayı Bir Başka Güzel - Son Dakika
Yerel

Darıca'da Ramazan Ayı Bir Başka Güzel

Darıca\'da Ramazan Ayı Bir Başka Güzel

Darıca’da Ramazan ayı renkli görüntülere sahne olurken ilçenin değişik noktalarında vatandaşlar ,sivil toplum kuruluşları ile resmi kurum ve kuruluşlar tarafından organize edilen toplu iftar programları ilçe halkının kaynaşmasına vesile oluyor.

07.07.2014 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Darıca'da Ramazan ayı renkli görüntülere sahne olurken ilçenin değişik noktalarında vatandaşlar,sivil toplum kuruluşları ile resmi kurum ve kuruluşlar tarafından organize edilen toplu iftar programları ilçe halkının kaynaşmasına vesile oluyor.Sıcakların yüzünü gösterdiği bu günlerde ise vatandaşlar Darıca sahilinde iftarlarını açarak hep birlikte Ramazan ayının coşkusunu yaşıyor.

Renkli kişiliğiyle taraflı tarafsız her kesimin takdirini toplayan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak Ramazan ayını da vatandaşlarla birlikte geçirerek hemen hemen her akşam farklı bir iftar sofrasında vatandaşlarla buluşurken teravih namazlarının ardından da ikram çeşmesinden vatandaşlara Osmanlı Şerbeti ikramında bulunuyor. Hafta sonu Sinop Derneği ile Nenehatun Mahalle halkının düzenlediği iftar sofrasına konuk olan Başkan Karabacak daha sonra sahilde iftarını açan vatandaşları ziyaret ederek mübarek Ramazan aynın bütün insanlığa hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

Ramazan ayı boyunca her akşam bin 500 aileye sıcak yemek dağıtan Darıca Belediyesi önümüzdeki günlerde 8 ayrı mahallede toplu iftar programı düzenleyecek. Abdi İpekçi, Sırasöğütler Mahallesi, Nenehatun Mahallesi, Piri Reis Mahallesi, Emek Mahallesi, F.Çakmak Mahallesi, K.Karabekir Mahallesi ve Osmangazi Mahallelerinde verilecek olan toplu iftar yemeklerinin ardından geçtiğimiz yıl olduğu gibi Kadir Gecesi'nde ünlü hafızların katılımıyla program düzenlenecek. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Darıca'da Ramazan Ayı Bir Başka Güzel - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement