Darüşşafaka Doğuş ve Anadolu Efes hazırlık maçında karşı karşıya geliyor - Son Dakika
Güncel

Darüşşafaka Doğuş ve Anadolu Efes hazırlık maçında karşı karşıya geliyor

Darüşşafaka Doğuş, 2016 - 2017 basketbol sezonu öncesi hazırlık maçında, Anadolu Efes'i evinde konuk ediyor. Maç, 29 Eylül'de Volkswagen Arena'da oynanacak.

28.09.2016 15:31

Anadolu Efes'le yapacakları maç öncesinde konuyla ilgili açıklama yapan, Darüşşafaka Doğuş'un milli pivotu Oğuz Savaş: "Hazırlık döneminin başından beri çok sıkı çalıştık. Fiziksel açıdan çok iyi durumdayız. Bu dönemde iyi sonuçlar da aldık. Euroleague'deki rakibimiz de olan Anadolu Efes'le oynayacağımız bu maç bizim için sezon öncesi önemli bir sınav olacak. Bugüne kadarki çalışmalarımızı sahada bir kez daha, bu kez seyircimiz önünde göstermek istiyoruz" dedi.

Sezon öncesinde çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirten, Daçka'nın Amerikalı forvet oyuncusu Luke Harangody ise maçla ilgili görüşlerini şöyle dile getirdi: "Euroleague'deki rakiplerimizden biriyle oynayacağız. Anadolu Efes, çok yetenekli oyunculara sahip bir takım. Geçen sezon da Anadolu Efes'le birçok kez karşılaştık. Sert bir maç bizi bekliyor. Bu son hazırlık maçlarımızdan biri, iyi oynayıp sezon en hazır şekilde girmek istiyoruz."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Darüşşafaka Doğuş ve Anadolu Efes hazırlık maçında karşı karşıya geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement