Dedaş, Gercüş'te Bakım ve Onarım Çalışmalarına Hız Verdi - Son Dakika
Yerel

Dedaş, Gercüş'te Bakım ve Onarım Çalışmalarına Hız Verdi

Dedaş, Gercüş\'te Bakım ve Onarım Çalışmalarına Hız Verdi

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin (DEDAŞ) başlattığı bakım, onarım ve yenileme çalışmaları Gercüş ilçesinde de hızla devam ediyor.

12.11.2014 15:00

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin (DEDAŞ) başlattığı bakım, onarım ve yenileme çalışmaları Gercüş ilçesinde de hızla devam ediyor.

DEDAŞ, müşterilerine kış sezonunda kesintisiz ve kaliteli enerji sunmak için yaz döneminde aşırı yüklenmenin de etkisi ile yıpranan ve ya deforme olan Gercüş'teki enerji nakil hatlarının bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen DEDAŞ Elektrik Arza Şefi Veysi Öner, ilçe genelindeki nakil hatlarının iyileştirilmesi için çaba harcadıklarını ve yazın gerçekleşen aşırı yüklenmeden dolayı yıpranan hatların kış sezonundan önce yenilenmesi için çalışma yaptıklarını belirtti.

Kış mevsiminde müşterilerine kesintisiz elektrik enerjisi sunmanın gayreti içerisinde olduklarını dile getiren Öner, şöyle konuştu:

"Gercüş genelindeki bakım ve onarım çalışmalarına hız verdik. Yaz döneminde aşırı yüklenme sebebiyle yıpranarak, sarkan enerji hatları gerilirken, deforme olan hatlar yenilendi. Eğilen direkler düzeltildi ve kırık izolatörler belirlenerek değiştirildi. Yine bu çalışmalar sırasında hasarlı pano kapakları ile sigortalar değiştirildi. Ayrıca ilçede bulunan orta refüj aydınlatmaları devreye alındı."

Öner, sürdürdükleri çalışmalar ve gerçekleştirdikleri bakım sayesinde ilçede elektrik ile ilgili geçmişte yaşanan sıkıntıların en aza indirilmiş olacağını kaydetti. - Batman

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dedaş, Gercüş'te Bakım ve Onarım Çalışmalarına Hız Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement