DEKDER'e Teşekkür Belgesi - Son Dakika
Yerel

DEKDER'e Teşekkür Belgesi

"Sultan Şehrimizin Kültür ve Kardeşlik Gecesi" programında verdiği destekten dolayı DEKDER Başkanı Elvan Cantemur'a teşekkür belgesi verildi

21.04.2011 11:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas Fasıl Heyeti Aşıklar ve Halk Oyunları Derneği Başkanı Ahmet Ayık, düzenledikleri "Sultan Şehrimizin Kültür ve Kardeşlik Gecesi" programında kendilerine verdiği destekten dolayı 4 Eylül Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Elvan Cantemur'a teşekkür belgesi verdi.

Sivas Fasıl Heyeti Aşıklar ve Halk Oyunları Derneği'nde düzenlenen teşekkür belgesi takdim programında konuşan Ahmet Ayık, 29 Martta Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenledikleri "Sultan Şehrimizin Kültür ve Kardeşlik Gecesi" programına verdikleri destekten dolayı kardeş dernek olan DEKDER'in başkanı Elvan Cantemur'a teşekkür etti.

Cantemur'a desteklerinden dolayı teşekkür belgesi takdim eden Ayık, programlarına destek veren diğer sivil toplum kuruluşlarına da teşekkürlerini iletti.

Cantemur ise Sivas'ın kültürüne hizmet veren Sivas Fasıl Heyeti Aşıklar ve Halk Oyunları Derneği'nin her zaman yanında olacaklarını belirterek, teşekkür belgesinden dolayı Ayık'a teşekkürlerini sundu.

Programda, DEKDER Genel Sekreteri Ali Şen ile Sivas Fasıl Heyeti Aşıklar ve Halk Oyunları Derneği'nin yöneticileri ve aşıklar hazır bulundu.

- SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel DEKDER'e Teşekkür Belgesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement