Deli Divane 66. Bölüm Fragmanı - 30 Eylül Cuma - Son Dakika
Güncel

Deli Divane 66. Bölüm Fragmanı - 30 Eylül Cuma

Deli Divane 66. Bölüm Fragmanı - 30 Eylül Cuma Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Deli Divane'nin 30 Eylül Cuma günü yayınlanacak olan 66. bölümünde neler olacak.

29.09.2016 16:57

Deli Divane 66. Bölüm Fragmanı - 30 Eylül Cuma Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Deli Divane'nin 30 Eylül Cuma günü yayınlanacak olan 66. bölümünde neler olacak.

Deli Divane 66. Bölüm Özeti

VASUNDHARA'NIN İNADI

Hüzünlü bir aşkın anlatıldığı Deli Divane'nin bu bölümünde; Ragini'nin nişanının iptal edildiğini öğrenen Ranvir çok sevinir. Praka, Ragini'yi mutsuz edecek bir evliliğe sürükledikleri için kendisine çok kızar. Ranvir ise Ragini ile görüşmek için sabırsızlanır.

Ragini'nin nişanlanmaması haberi Ranvir'i girdiği bunalımdan kurtarır. Ranvir, haberi alır almaz Ragini'yi görmek için plan yapar. Bu konuda Sadhana ve Alekh'in yardımına ihtiyaç duyan Ranvir, sonunda Ragini'yi görmeyi başarır. Ragini ise her ne kadar Ranvir'e çok aşık olsa da ailesinin onay vermediği bir ilişkiye razı olamayacağını söyler. Ranvir ise en kısa sürede her şeyin düzeleceğini ve birbirlerine kavuşacaklarını anlatır. Ragini'nin nişanlanmadığını öğrenen Vasundhara, çılgına döner. Ranvir'i uzaklaştırmak için elinden geleni yapar. Ranvir, annesine Ragini'yi çok sevdiğini ve ondan başka kimse ile mutlu olamayacağını anlatır. Rajvans ailesi Ragini'yi istemeye gider. Ancak Vasundhara, Ragini'yi istemeye gitmeyi kabul etmez.

Hüzünlü bir aşkın büyüleyici öyküsü "Deli Divane" her gün 16.00'da yeni bölümleriyle Kanal 7 ekranlarında…

Künye Türü: Romantik ve Dram Yönetmen: Rajan Shahi, Romesh Kalra, Sunand Kumar Senarist: Zama Habib, Garima Goyal, Virendra Shahaney, Aparna Shahaney, Sonali Jaffar Yapım yılı: 2007 Ülke: Hindistan Orijinal adı: Sapna Babul Ka Bidaai

Kaynak: DailyMotion.com

Son Dakika Güncel Deli Divane 66. Bölüm Fragmanı - 30 Eylül Cuma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement