Deli Divane 70. Bölüm Fragmanı - 4 Ekim Salı - Son Dakika
Güncel

Deli Divane 70. Bölüm Fragmanı - 4 Ekim Salı

Deli Divane 70. Bölüm Fragmanı - 4 Ekim Salı Deli Divane dizisinin 4 Ekim Salı günü yayınlanacak olan 70. Bölümünde neler olacak?

03.10.2016 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Deli Divane 70. Bölüm Fragmanı - 4 Ekim Salı Deli Divane dizisinin 4 Ekim Salı günü yayınlanacak olan 70. Bölümünde neler olacak?

Deli Divane 70. Bölüm Özeti:

ALEKH ORTAYA ÇIKAR

Hüzünlü bir aşkın anlatıldığı Deli Divane'nin bu bölümünde; Vasundhara'nın zihinsel engelli oğlu Alekh, herkesin partide olmasını fırsat bilerek tek başına kaldığı kulübeden kaçar.

21. Bölüm Vasundhara'nın Ranvir'den başka bir oğlu olduğunu öğrenen Sadhana çok şaşırır. Alekh'in kaçtığını duyanlar her yerde onu aramaya başlar. O esnada bahçede olan Sadhana, Alekh'in kulübenin çatısında olduğunu haber verir. Korkudan ne yapacağını şaşıran Ranvir, çatıya çıkan abisini aşağı inmesi için ikna etmeye çalışır. Sadhana'nın çok zengin bir ailenin yanında çalıştığını öğrenen Malti, Vino'yu da alıp partiye gelir ancak güvenlik engelinden geçemez. Öfkesinden yerinde duramayan Alekh'i kimse sakinleştirmez. Alekh'in bu halde olmasının sorumlusunun Vasundhara olduğunu söyleyen davetliler, Vasundhara'nın oğlundan utandığı için eve kapattığını konuşurlar. Hüzünlü bir aşkın büyüleyici öyküsü "Deli Divane" her gün 16. 15'de yeni bölümleriyle Kanal 7 ekranlarında…

Künye Türü: Romantik ve Dram Yönetmen: Rajan Shahi, Romesh Kalra, Sunand Kumar Senarist: Zama Habib, Garima Goyal, Virendra Shahaney, Aparna Shahaney, Sonali Jaffar Yapım yılı: 2007 Ülke: Hindistan Orijinal adı: Sapna Babul Ka Bidaai

Kaynak: DailyMotion.com

Son Dakika Güncel Deli Divane 70. Bölüm Fragmanı - 4 Ekim Salı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement