Demba Ba, Fikret Orman ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Spor

Demba Ba, Fikret Orman ile Bir Araya Geldi

Demba Ba, Fikret Orman ile Bir Araya Geldi

Beşiktaş'ın yeni transferi Demba Ba, siyah-beyazlı kulübün büyük bir camia olduğunu ve bu kulübün bir parçası olmak istediğini söyledi.

16.07.2014 15:46  Güncelleme: 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ın yeni transferi Demba Ba, siyah-beyazlı kulübün büyük bir camia olduğunu ve bu kulübün bir parçası olmak istediğini söyledi.

Beşiktaş'ın Chelsea'den transferi Demba Ba, İstanbul'a geldikten sonra direkt olarak Vodafone Arena'ya geçti. 'Gururlan' yazılı siyah-beyaz tişört giyen Demba Ba'yı, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman karşıladı ve bir süre sohbet etti. Mutlu olduğu gözlenen Demba Ba'ya Vodafone Arena'yı gezdiren İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kulüp Basın Sözcüsü Metin Albayrak, stadyumun özellikleri hakkında bilgiler verdi.

Başkan Fikret Orman, 9 numaralı 'BA' yazılı yeni sezon formasını Senegalli futbolcuya verdi. Demba Ba, kartal hareketi yaparak objektiflere poz verdi.

BA: "BURADA OYNAMAK İÇİN ÇOK HEYECANLIYIM"

Burada bir açıklama yapan Demba Ba, taraftarın ilgisi ve stadyumun kendisini mutlu ettiğini belirterek, "Çok etkilendim. Burada oynamak için çok heyecanlıyım, çok istekliyim. Herkese en çabuk şekilde kendimi göstermek istiyorum. Beşiktaş büyük bir kulüp ve bu kulübün bir parçası olmak istiyorum. Taraftarların bana sıcak bir karşılaması vardı. Bundan sonrasında da sıcak ilişkilerimiz devam edecektir" diye konuştu.

ORMAN: "TAKIMA FAYDA SAĞLAYACAK TRANSFERLER YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Başkan Fikret Orman ise başarılı golcünün takıma faydalı olacağına inandıklarını dile getirerek, "Transferlerin bütçemize uyması lazım, yoksa transfer yapması kolay, ama ödemesi zor bir iş. Beşiktaş'a fayda sağlayacak transferler yapmaya çalışıyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz" dedi.

İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kulüp Basın Sözcüsü Metin Albayrak da, Demba Ba'nın kendisini kanıtlamış ve dünyanın en iyi futbolcularından birisi olduğunu söyledi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Demba Ba, Fikret Orman ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement