Demba Ba: Sadece Ben Değil... - Son Dakika
Spor

Demba Ba: Sadece Ben Değil...

Demba Ba: Sadece Ben Değil...

Beşiktaş'ın Kasımpaşa karşısında aldığı galibiyette attığı iki golle başrol oynayan Senegalli yıldız önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

24.11.2014 11:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ın golcü ismi Demba Ba, Kasımpaşa karşısında alınan 2-0'lık galibiyetin ardından yaptığı açıklamalarda takım olarak galibiyeti istediklerini ve bunu başardıklarını söyledi.

Lig TV'ye konuşan yıldız futbolcu, "Sadece ben değilim bugün galibiyeti getiren. Takım olarak bu galibiyeti getirdik. Özellikle Necip bugün harikaydı. Asıl mevkiisinde oynamamasına rağmen çok başarılıydı. Başakşehir maçındaki iyi oyunumuzu bu maçta da devam ettirdik." dedi.

İyi bir periyot yakaladıklarına da değinen Senegalli golcü, "Ligin henüz başındayız ve önemli olan 10. haftada lider olmak değil, sezon sonunda lider olmak." diye konuşurken, antrenmanlarda penaltı atışlarına çalıştığını ve topu eline aldığında atacağı köşeyi belirlediğini de sözlerine ekledi.

NECİP: "ELİMDEN GELENİ YAPTIM"

Kasımpaşa karşısında stoper olarak görev yapan NecipUysal'in maç sonu açıklamaları ise şöyle: "Bizim için önemliydi bu maç. Seri yakalamk istiyorduk. İyi oynadığımızı düşünüyorum. Kalemizde çok pozisyon vermedik. Performasım umarım böyle devam eder. Benim mevkim sağ bek değil ve hocam görev verdiğinde elimden geleni yapıyorum. Benim mevkim ön libero ve kendimi orada iyi hissediyorum. Bugün hocam stoper görevi verdi ve elimden geleni yaptım."

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Demba Ba: Sadece Ben Değil... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement