Demircan, "Son 10 Yılda Beyoğlu'nda Umutlar Yeşerdi" - Son Dakika
Güncel

Demircan, "Son 10 Yılda Beyoğlu'nda Umutlar Yeşerdi"

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Son 10 yılda yaptığımız dev projelerin hayata geçmesiyle birlikte Beyoğlu'nda umutlar yeşerdi.

25.09.2014 11:15  Güncelleme: 11:17

Artık Beyoğlu'nda herkes yerine sahip çıkmaya başladı. Özellikle Okmeydanı'nda ki değişim beni gerçekten mutlu ediyor" dedi.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Park Otel'de düzenlenen sabah kahvaltısında Beyoğlu'ndaki 45 mahalle muhtarlar ile bir araya geldi. Başkan yardımcıları, birim müdürleri ve belediye meclis üyelerinin katıldığı toplantıda konuşan Başkan Demircan, "Son 10 yılda yaptığımız dev projelerin hayata geçmesiyle birlikte Beyoğlu'nda umutlar tekrar yeşerdi. Bu projeler ile birlikte cadde ve sokakların yenilenmesiyle, artık Beyoğlu'nda herkes yerine sahip çıkmaya başladı. İşte bunun en belirgin örneği Okmeydanı. Buradaki değişim beni gerçekten çok mutlu ediyor" dedi.

"Buralarda mülkler çok değerleniyor sakın satmayın"

"Eskiden, Okmeydanı'nda, Sütlüce'de, Kasımpaşa'da, Kuledibi'nde, Hacıahmet'te oturan insanlar 'buralara çivi çakılamaz, satılıp çıkalım' duygusundalar idiler" diyen Demircan, "Artık her şey çok değişti. Buralarda mülkler çok değerleniyor sakın satmayın, gelecekte daha iyi olacak. Yani Beyoğlu'nda on yıl önce bir umutsuzluk hakimken, şimdi bir umut duygusu var. Biz bu duyguyu umuda çevirecek Beyoğlu'nda bir çok iş yaptık. Tarlabaşı'nın sokaklarında birçok bina bizim de desteklerimiz ile yeniden aslına uygun olarak sahipleri tarafından restore ediliyor" diye konuştu.

Tarlabaşı Projesi ile metruk binaların değeri 40- 50 kat arttı

Göreve geldiği günden itibaren Beyoğlu'nun geleceğini planladıklarını belirten Demircan sözlerini şöyle tamamladı; "Kültürün ve sanatın merkezi olan Beyoğlu'nda Cihangir en popüler yerlerden biriydi, hep o bölgemiz konuşulurdu. Şimdi ise Beyoğlu'nun her muhiti çok değerlendi. Tarlabaşı Projesi ile metruk binaların değeri 40- 50 kat arttı. Sütlüce, Okmeydanı, Kasımpaşa bu bölgedeki en değerli semtler oldular. Beyoğlu'nda başlayan dönüşüm hamlesi tamamlandığından, Beyoğlu ve İstanbul değerine değer katacak"

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Demircan, 'Son 10 Yılda Beyoğlu'nda Umutlar Yeşerdi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement