Deniz Feneri Derneği'nin Yardımları Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Deniz Feneri Derneği'nin Yardımları Sürüyor

Deniz Feneri Derneği\'nin Yardımları Sürüyor

Deniz Feneri Derneği’nin, Kastamonu’ya yönelik yardımları tüm hızıyla sürüyor.

16.03.2015 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Deniz Feneri Derneği'nin, Kastamonu'ya yönelik yardımları tüm hızıyla sürüyor.

Deniz Feneri Derneği Kastamonu İl Temsilcisi Halit Bitkin, Deniz Feneri Derneği'nin büyük bir ailenin adı olduğunu belirterek, "Bir tarafta ihtiyaç sahibi aileler, bir tarafta hayırseverler, bir tarafta da, bu iki büyük kitlenin arasında iyilik köprüsü olmaya çalışan dernek yönetimi, çalışanlarımız, temsilcilerimiz ve gönüllülerimiz. Bu büyük aile bugüne kadar üzüntülerini de sevinçlerini de paylaşarak geldi. Bütün bağışçılarımız, gönüllülerimiz ve iyiliksever halkımız müsterih olsun, Deniz Feneri, iyilik yolculuğuna ilk günkü aşk, şevk ve kararlılık ile devam ediyor" dedi.

Deniz Feneri Derneği'nin yurtdışı faaliyetlerine devam ederken yurt içinde de çalışmalarını aralıksız sürdürdüğüne dikkat çeken Halit Bitkin, "Derneğimize yapılan bağışların büyük çoğunluğu ülkemiz içindeki ihtiyaç sahipleri yararına kullanılmaktadır. Bu kapsamda 27 Şubat 2015 tarihinde ilimiz bürokrasisi, halkımız ve basınımızın desteği ile açılışı yapılan Kastamonu Gezici Giyim Mağazamızdan faydalanan ihtiyaç sahibi aileler ikametgahlarında gönüllü arkadaşlarımız tarafından tespit edilmiştir" diye konuştu.

Deniz Feneri Derneği'nin Kastamonu'ya yönelik yardımlarının da sürdüğünü açıklayan Bitkin, şöyle konuştu: "Kastamonu merkez ve köyleri, Tosya, Araç, İhsangazi, Daday ve Doğanyurt ilçelerimizden toplam 200 ailemize gıda ve temizlik malzemeleri, 237 ailemize tamamı yeni ve kullanılabilir olmak üzere giyim yardımı, üç ilçemizin uç noktalarındaki İlköğretim Okullarına giyim yardımı, 102 yetime destek olduk. Bin 850 kişiye 11 bin 659 parça giyim yardımı yapıldı. Gezici Giyim Mağazamız da toplam yardım tutarı ise, 314 bin 29 TL'dir. Açılışımıza katılarak bizleri onurlandıran tüm katılımcılara şükranlarımızı sunarken başta bağışçılarımız ve genel merkez çalışanlarımıza, Kastamonu Belediye Başkanımız ile ilçelerinden araç temin ederek ihtiyaç sahiplerinin ulaşımını sağlayan Araç ve İhsangazi belediye başkanları olmak üzere sosyal incelemelerde, lojistik faaliyetlerde, ulaşım temininde hülasa her an yanımızda olup desteklerini esirgemeyen gönüllü arkadaşlarıma da desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonra da iyiliği yaşatmak adına daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşmayı ve daha fazla gönlü kırık insanın yüzünde tebessüm oluşturmayı hedefliyoruz. İyiliği yaşatmak adına yapılan bu çalışmalarda hayırsever Kastamonuluların da desteklerini beklemekteyiz" - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Deniz Feneri Derneği'nin Yardımları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement