Denizi İzlemek İsterken Uçuruma Yuvarlandı - Son Dakika
Güncel

Denizi İzlemek İsterken Uçuruma Yuvarlandı

Denizi İzlemek İsterken Uçuruma Yuvarlandı

Giresun'da mola vermek için durduğu tesiste, denizi izlemek için deniz kenarına doğru yürüyen bir kişi kayan toprakla uçuruma yuvarlandı.

20.01.2015 18:53  Güncelleme: 20:20

Giresun'un Ayvasıl mevkiinde bir dinlenme tesisinde mola veren araçtan inerek denizi izlemek isteyen bir kişi kayan toprakla uçuruma yuvarlandı.

30 METREDEN DENİZ KENARINA DÜŞTÜ

Edinilen bilgilere göre, Giresun'un Ayvasıl mevkiinde bir dinlenme tesislerinde mola veren araçtan inan Hatice Şen, etrafı gezmek için deniz kenarına doğru yürüdü. Ancak ayaklarının altındaki toprağın kayması sonucu yaklaşık 30 metreden deniz kenarına düştü. Hatice Şen'in çığlığını duyarak olay yerine gelen yakınları polisi aradı. İtfaiye ekiplerinin çağrılması sonucu uçurumdan çıkartılan Şen'e ilk müdahale 112 Acil Servis ekiplerince yapıldı. Vücudunun çeşitli yerlerinde kırık olduğu belirlenen Şen Giresun Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

BÖLGEDE DAHA ÖNCE DE BU TÜR KAZALAR YAŞANDI

Çevredeki işletmecilerde bu tür kazaların sıklıkla yaşandığını ifade ederek, deniz dalgalarının toprağın altını oyması sonucu heyelan tehlikesi oluşturduğunu belirterek yetkililerce gerekli önlemlerin alınması gerektiği belirtildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Denizi İzlemek İsterken Uçuruma Yuvarlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • mustafa çelik: çok geçmıs olsun oncelıkle bıraz dıkkat lutfen yetkılıler yapılıcak bişey varsa yapın odenızın oraya 0 0 Yanıtla

Advertisement