Denizlispor'a Başkandan Özgü ve Uyarı - Son Dakika
Güncel

Denizlispor'a Başkandan Özgü ve Uyarı

Denizlispor\'a Başkandan Özgü ve Uyarı

Ptt 1'inci Lig'de Bucaspor'u yenerek puanını 4'e çıkaran Denizlispor'un Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, oyuncularına hem övdü hem de uyarı geldi.

16.09.2014 16:08  Güncelleme: 08:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Lig'de Bucaspor'u yenerek puanını 4'e çıkaran Denizlispor'un Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, oyuncularına hem övdü, hem de uyarı geldi.

Galibiyete çok sevindiklerini, ancak Bucaspor karşısında sergilenen futbolden memnun kalmadıklarını söyleyen Kıbrıslıoğlu, "Kötü oynuyoruz ama kazanmasını da biliyoruz. Gelecek haftalarda daha etkili futbol oynayacağımızı düşünüyorum. Önümüzdeki üç haftalık periyotta Altınordu, Osmanlıspor ve Giresunspor maçlarından alacağımız sonuçlar, hedefimizi şekillendirecektir" dedi.

Altınordu deplasmanına hazırlanan yeşil-siyahlılarda teknik direktör Özcan Bizati ise şöyle konuştu:

"Altınordu, ligde en çok saygı duyduğum ekiplerin başında geliyor. Onlar da bizim gibi iyi takım olma yolunda yürüyorlar. Zorlu deplasmanda kazanamasak bile, kaybetmemek için mücadele edeceğiz. Ligde alınacak her puan altın değerinde. Tabii ki öncelikli hedefimiz mutlaka kazanmak."

Denizlispor'da Bucaspor karşılaşması öncesi sakatlanan Genkov'un tedavisi sürüyor. Bulgar futbolcunun oynayıp oynayamayacağı belirsiz.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizlispor'a Başkandan Özgü ve Uyarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement