Denizlispor'a Prim Dopingi - Son Dakika
Güncel

Denizlispor'a Prim Dopingi

Denizlispor\'a Prim Dopingi

TÜRKİYE 1'inci Ligi'nde pazar günü deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'la karşılaşacak olan Denizlispor'un yönetimi, kritik randevu öncesi futbolculara geçen hafta elde edilen Boluspor galibiyeti için toplam 250 bin TL prim dağıttı.

17.03.2017 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TÜRKİYE 1'inci Ligi'nde pazar günü deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'la karşılaşacak olan Denizlispor'un yönetimi, kritik randevu öncesi futbolculara geçen hafta elde edilen Boluspor galibiyeti için toplam 250 bin TL prim dağıttı.

Normalde 150 bin TL olan prim, soyunma odasında 250 bin TL'ye çıkarılmış, ancak Başkan Süleyman Urhan artıştan haberinin olmadığını belirterek 150 bin TL ödeneceğini açıklamıştı. Anlaşmazlığın giderilerek 250 bin TL ödeme yapılması, futbolcular üzerinde doping etkisi yaptı.

Bu arada Horozkent Kadın Futbol Takımı, yeşil siyahlı ekibin idmanını ziyaret etti. Denizli'yi Yıldız Kızlar Ligi'nde temsil eden Horozkentsporlu futbolcular, Denizlisporlu oyunculara baklava ikram ederek, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı için başarı dilediler. Teknik direktör Ali Tandoğan da geçen hafta 3-2 kazanılan Boluspor maçıyla üzerlerindeki stresi attıklarını belirterek, "Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanından da iyi bir sonuçla döneceğiz. Seri galibiyetler alarak tırmanışımızı sürdüreceğiz" dedi.

- Denizli

Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement