Denizlispor-Samsunspor Maçından Notlar - Son Dakika
Güncel

Denizlispor-Samsunspor Maçından Notlar

Denizlispor'da Özcan Bizati'nin yerine yeniden teknik direktörlük görevine getirilen Engin İpekoğlu, 2.5 yıl sonra yeşil siyahlı takımın başında sahaya çıktı.

24.01.2015 14:59

Denizlispor'da Özcan Bizati'nin yerine yeniden teknik direktörlük görevine getirilen Engin İpekoğlu, 2.5 yıl sonra yeşil siyahlı takımın başında sahaya çıktı. Denizlispor yönetimindeki son maçını 2012-13 sezonunda, 28 Ekim 2012'de Kartalspor deplasmanında oynadı.

Denizli'de bahardan kalma bir gün yaşanmasına rağmen futbolseverler ikinci yarının ilk karşılaşmasına ilgi göstermedi. Tribünlerde yaklaşık 400 taraftar maçı seyretti.

Devre rasında transfer yasağı nedeniyle kadrosunu takviye edemeyen yeşil siyahlılarda tecrübeli stoper Ömer Alp maça yedek soyunurken 17 yaşındaki Alperen bu mevkide görev yaptı. Ev sahibi ekipte sakat olan Mustafa Keçeli, Cem ve hazır olmayan Andonov kadroda yer almadı.

Samsunspor'da Soner, Ahmet Solakel ve Recep Niyaz, eski takımlarına karşı mücadele verdi. Denizlispor alt yapısında yetişerek 2010'da henüz 15 yaşındayken Fenerbahçe'ye transfer olan Recep, Denizlispor'a gol de attı. - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizlispor-Samsunspor Maçından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement