Denizlispor'un 10 Yaşındaki Taraftarı Bayram Harçlığını Bağışladı - Son Dakika
Güncel

Denizlispor'un 10 Yaşındaki Taraftarı Bayram Harçlığını Bağışladı

Denizlispor\'un 10 Yaşındaki Taraftarı Bayram Harçlığını Bağışladı

PTT 1'inci Lig'de ekonomik sorunlarla boğuşan Denizlispor'a en anlamlı destek, 10 yaşındaki minik taraftar Halil Selçuk'tan geldi.

25.09.2016 15:17  Güncelleme: 15:39

PTT 1'inci Lig'de ekonomik sorunlarla boğuşan Denizlispor'a en anlamlı destek, 10 yaşındaki minik taraftar Halil Selçuk'tan geldi. Ailesiyle birlikte Çal ilçesinde yaşayan Denizlispor sevdalısı ilkokul öğrencisi minik Halil, Kurban Bayramı'nda büyüklerinden el öperek topladığı 225 TL harçlığı taraftarı olduğu yeşil siyahlı kulübe bağışladı. Mersin İdmanyurdu maçı öncesi babası Mehmet Selçuk'la birlikte Haluk Ulusoy Tesisleri'ne gelerek 225 TL'yi Kulüp Başkanı Süleyman Urkay'a teslim eden küçük taraftar. bağış makbuzunu alıp, futbolculara ve teknik heyete başarılar diledi.

Babasıyla birlikte 3 yaşından bu yana Denizlispor'un maçlarını izlediğini söyleyen Halil Selçuk, "Kulübün çok borcu olduğunu ve kötü günler geçirdiği duydum. Ben de bayramda biriktirdiğim harçlıkları kulübüme bağışlamyı kararlaştırdım. Takımıma Mersin İdmanyurdu maçında başarılar diliyorum. Denizlispor'u çok seviyorum" dedi.

Duyarlı davranışından ötürü minik taraftarı kutlayıp bir forma hediye eden Başkan Urkay ise, "Halil'in bu davranışı bizi daha da yüreklendirdi. Halil gibi Denizlispor sevdalısı taraftarlarımıza güzel bir sezon yaşatmak istiyoruz" dedi.

- Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizlispor'un 10 Yaşındaki Taraftarı Bayram Harçlığını Bağışladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement