Derkad Başkanı Acar Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Derkad Başkanı Acar Güven Tazeledi

Derkad Başkanı Acar Güven Tazeledi

Derbent Eğitim ve Kalkınma Derneği’nin (DERKAD) Olağan Genel Kurulu’nda başkanlık görevine yeniden Mustafa Acar seçildi.

20.01.2015 15:48

Derbent Eğitim ve Kalkınma Derneği'nin (DERKAD) Olağan Genel Kurulu'nda başkanlık görevine yeniden Mustafa Acar seçildi.

Divan başkanlığını Ali Öz, katip üyeliklerini de Mehmet Tekin ve Mahmuç Üçpınar'ın yaptığı genel kurulda, yönetim kurulu faaliyet raporu, bilanço, gelir gider hesaplarının okunmasının ardından yönetim kurulu asil ve yedek üyelerinin seçimi gerçekleştirildi. Yapılan seçim sonucu yönetim kurulu asil üyeliklerine Mustafa Acar, Mustafa Demirel, Ramazan Kuşpınar, Mustafa Derbentli ve Hüseyin Eşgin, yönetim kurulu yedek üyeliklerine de Halil İbrahim Tekin, Mehmet Kurağ, Mehmet Kökat, Mahmut Üçpınar, M. Hamdi Üçpınar oy birliğiyle seçildi.

DERKAD Başkanı Mustafa Acar, derneğin birçok örnek çalışmaya, eğitim yardımlarına ve kültürel faaliyetlere imza attığını söyledi. Başkan Acar, "Bundan böyle de çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz ve Derbentli hemşerilerimize hizmet vermeye devam edeceğiz" dedi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Derkad Başkanı Acar Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement