Dev Galaxy Reklamı - Son Dakika
Teknoloji

Dev Galaxy Reklamı

Dev Galaxy Reklamı

Samsung akıllı telefon dünyası için bomba gibi geliştirdiği ürün olan Galaxy S7 Edge cihazı için Moskova'da inşa ettiği bina şeklindeki dev galaxy reklam panosu ile büyük bir hayranlık uyandırıyor.

23.05.2016 18:26

Samsung akıllı telefon dünyası için bomba gibi geliştirdiği ürün olan Galaxy S7 Edge cihazı için Moskova'da inşa ettiği bina şeklindeki dev galaxy reklam panosu ile büyük bir hayranlık uyandırıyor. Bu binanın ön cephesi Galaxy S7 Edge şeklinde duruyor.

Samsung'un Rusya'da yaptığı son projesiyle insanlara farklı bir görüntü yansıtıyor.80 metrelik devasa büyüklükteki 40 metre genişliğinde olan bina üzerindeki LED paneller üzerinden Galaxy S7 Edge reklamına başlayan Samsung bugüne kadar yapılan telefon reklamlarının en görkemlisi ve en büyük reklam panosunu kullandı.

Bu bina yaklaşık  2.2 kilometre uzaklıktan görülebiliyor. Galaxy S7 Edge için yapılan bu bina tasarımı günde yaklaşık 800.000 kişinin geçtiği bir caddede yer alıyor. Bina üzerinde yapılan reklam panosunda videolu içerikle birlikte Galaxy S7 Edge 'nin teknik özellikleri de anlatılıyor.

Kaynak: Technosfer

Son Dakika Teknoloji Dev Galaxy Reklamı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement