Dev-Lis'ten Boyalı Eylem - Son Dakika
Güncel

Dev-Lis'ten Boyalı Eylem

Dev-Lis\'ten Boyalı Eylem

Lis) isimli grup, İstanbul’da bir fast food şirketinin çalışanlarının çöpten artık patates yiyen Suriyeli çocuğu dövdüğü iddiasını şirketin şubesinin camlarına boya atarak protesto etti.

23.01.2015 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lis) isimli grup, İstanbul'da bir fast food şirketinin çalışanlarının çöpten artık patates yiyen Suriyeli çocuğu dövdüğü iddiasını şirketin şubesinin camlarına boya atarak protesto etti.

Dev-Lis isimli grup, İstanbul'da bir fast food şirketinin çöpünden artık patates yiyen Suriyeli çocuğu çalışanların dövdüğü iddiasını protesto etmek için Meşrutiyet Caddesi üzerindeki aynı şirketin şubesi önünde toplandı. Göstericiler, yanlarında getirdikleri boya dolu şişeleri şubenin camlarına attı. Bu sırada şubenin içinde yemek yiyen müşteriler korku dolu anlar yaşadı. Bazı müşterilerin apar topar koşarak dışarı çıktıkları ve olay yerinden uzaklaştıkları görüldü.

Daha sonra Yüksel Caddesi'ne yürüyen göstericiler Milli Eğitim Bakanlığı'na yürümek isteyince polis ekipleri izin vermedi. Eylemciler polis barikatı önünde basın açıklaması yaptı. Eğitim sisteminin eleştirildiği ve bugün kendilerine verilen karneleri tanımadıkları belirtilen açıklamanın ardından eylemciler karnelerini yakarak olaysız şekilde dağıldı.

Öte yandan, Dev-Lis üyesi başka bir gruba Sakarya Caddesi'nde yapılan müdahalede 8 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Dev-Lis'ten Boyalı Eylem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement