Devlerin Listesindeki Nathaniel Clyne'dan Transfer Açıklaması - Son Dakika
Spor

Devlerin Listesindeki Nathaniel Clyne'dan Transfer Açıklaması

Devlerin Listesindeki Nathaniel Clyne\'dan Transfer Açıklaması

İngiltere Premier Lig'de Southampton forması giyen İngiliz oyuncu Nathaniel Clyne, geleceğine dair önemli açıklamalar yaptı.

13.04.2015 13:28

Southampton'da gösterdiği performans ile İngiltere Milli Takımı'na kadar yükselen 24 yaşındaki Nathaniel Clyne'ın ismi transfer söylentilerine karışmıştı.

İsmi özellikle Ada ekiplerinden Manchester United ve Chelsea ile yüksek sesle anılan Clyne, Southampton'ın ligde Liverpool ve Tottenham'ın da önünde 5. sırada Avrupa Ligi potasında olmasında önemli bir pay sahibi.

Özellikle Kırmızı Şeytanlar'ın büyük ilgi gösterdiği Clyne, verdiği bir röportajda "Sizinle ilgilenen takımların olduğunu duymak hoş bir şey. Ben hırskı bir insanım. Ligi ve Şampiyonlar Ligi'ni kazanmayı denemek istiyorum. "diyerek Avrupa'nın en önemli kupasında boy göstermek istediğini belirtti.

Onun hakkında teknik direktörü Ronald Koeaman da "Onu kulübümüzde tutmak için çabalıyoruz. Ona ilginin olduğunu düşünüldüğünde bunun kolay olmadığını biliyoruz." diyerek Clyne'ın transfer olacağına dair ipuçları vermişti.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Devlerin Listesindeki Nathaniel Clyne'dan Transfer Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement