Diagne, antrenmandaki performansıyla Fatih Terim'in gözüne girmeyi başardı - Son Dakika
Spor

Diagne, antrenmandaki performansıyla Fatih Terim'in gözüne girmeyi başardı

Galatasaray'daki geleceği belirsiz olan Mbaye Diagne, yeni sezon öncesinde Fatih Terim'in gözüne girdi. Bu gelişmenin ardından Terim'in santrfor takviyesi istemediği, elindeki rotasyonu yeterli bulduğu öğrenildi.

27.08.2020 11:11  Güncelleme: 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gelecek sezon şampiyonluk hedefleyen Galatasaray yeni sezona Florya'da hummalı şekilde hazırlanıyor. Fatih Terim'in gözüne girmek ve formayı kapmak isteyen futbolcular varını yoğunu ortaya koyarken Mbaye Diagne tecrübeli çalıştırıcının güvenini kazandı.

Habertürk'te yer alan habere göre, geçen sezon Club Brugge'de kadro dışı kalan ve Galatasaray'daki geleceği de belirsiz olan Senegalli golcü çalışkanlığıyla Terim'in gözüne girdi. Antrenmanlara erken gelen ve geç çıkan, yeşil sahada da çok çalışan Diagne sarı kırmızılı kulüpte kalacak.

FORVETE TAKVİYE OLMAYACAK

Geçen sezon sakatlıklar ve cezalar nedeniyle zaman zaman santrfor bölgesinde sıkıntılar yaşayan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, bu sezonki santrfor rotasyonunu gelecek sezon için yeterli buluyor. Radamel Falcao'nun yanı sıra Diagne'nin dönüşü ve Oğulcan Çağlayan takviyesiyle birlikte Terim'in yönetimden santrfor bölgesine transfer istemediği öğrenildi. Sarı-kırmızılıların sezona Falcao, Diagne, Adem Büyük ve Oğulcan rotasyonuyla başlayacağı kaydedildi.

GENÇ FUTBOLCU KİRALANABİLİR

Altyapıdan yetişen ve A Takımla idmanlara çıkan Ali Yavuz Kol'un geleceğinin ise önümüzdeki günlerde belirleneceği, genç futbolcunun maç tecrübesi kazanması için kiralanabileceği de belirtildi.

Diagne, antrenmandaki performansıyla Fatih Terim\'in gözüne girmeyi başardı

Son Dakika Spor Diagne, antrenmandaki performansıyla Fatih Terim'in gözüne girmeyi başardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Emrah Doğan: Diagne zaten çok iyi ama Galatasaray'ın büyüklüğünü bilemedi. Sanırım şimdi farkına vardı. Bu sezon gol kralı inşallah. Seneye en az 35 milyon Euro'ya ingiltereye gider. Emin olun! 9 5 Yanıtla
  • Hemşinli: çagne geçen senede kamp döneminde yıldızlaştı lig başlayınca salar kendini 4 7 Yanıtla
    Galata Kuleliler: Sen bi ikile Bizans torunu,sana kemik atan yok,Gs hakkında yorum yapmak sanamı düştü 1 0 Çayeli: Hemşinli kamp döneminde yıldızlaştı doğru,başbaşa olduğunuzda salar sana rahatlarsın. 1 0
  • Doğrucu: Hızlı bir kanat lazım Aston Villalı Trezeguet gibi. Alınırsa şampiyon oluruz. 2 7 Yanıtla
  • mikadu: bu adamda iş var yorumumu not alın bir kenara 6 2 Yanıtla
  • Sazlibosna: Arzulu cagne,bu lige fazla 7 0 Yanıtla
  • AGA: okadar büyük dünya yıldızlarıyla isminiz anıldı taraftarı üzmeyin zaten para varken adam gibi yızdız oyuncu alın özledik eski çilekleri elimizde hep cürümüş hıyarlar 0 3 Yanıtla

Advertisement