Dicle Akademi ve Lınkage İşbirliği İlk Mezunlarını Verdi - Son Dakika
Yerel

Dicle Akademi ve Lınkage İşbirliği İlk Mezunlarını Verdi

Dicle Akademi ve Lınkage İşbirliği İlk Mezunlarını Verdi

Çalışanlarının mesleki ve kişisel gelişimlerine önem veren Dicle Elektrik Dağıtım bünyesinde oluşturulan Dicle Akademi ile liderlik gelişiminde uzmanlaşmış global bir organizasyonel gelişim firması olan Linkage arasında gerçekleştirilen “Dicle Gelişim Yolu Programı”, ilk mezunlarını verdi.

09.06.2016 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çalışanlarının mesleki ve kişisel gelişimlerine önem veren Dicle Elektrik Dağıtım bünyesinde oluşturulan Dicle Akademi ile liderlik gelişiminde uzmanlaşmış global bir organizasyonel gelişim firması olan Linkage arasında gerçekleştirilen "Dicle Gelişim Yolu Programı", ilk mezunlarını verdi.

Şirketin İnsan Kaynakları Başkanlığı tarafından kurulan "Dicle Akademi" ile Linkage'nin işbirliği yaptığı "Liderlik Eğitim Programı" toplam bir yıl sürecek. Programın ilk ayağı Şanlıurfa'da gerçekleştirildi. Uzman eğitimcilerin tarafından düzenlenen ve 2 modül halinde gerçekleştirilen eğitim programına, şirket bünyesinde çalışmakta olan 16 mühendis ile 16 uzman ve yönetici katıldı. 2'şer günlük periyodlar halinde toplam 6 gün süren eğitimlerini başarıyla tamamlayan 32 Dicle Elektrik Dağıtım çalışanı, katılım belgesi ve plaketlerini adlılar.

"DİCLE ELEKTRİK, ÇALIŞANLARININ EĞİTİMİNE ÖNEM VERİYOR"

Eğitimin ilk modülünün açılış konuşmasını Dicle Elektrik Dağıtım Yönetim Kurulu Başkanı Memet Atalay ile Dicle Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Murat Karagüzel yaptı. Yapılan konuşmalarda, bölgenin enerji şirketi olan Dicle Elektrik Dağıtım ile kendi alanında bir dünya devi kabul edilen Linkage arasında yapılan bu işbirliğinin önemine vurgu yapıldı. Açılış konuşmalarında ayrıca enerji şirketinin gerek insan kaynaklarını, gerekse çalışanların eğitimini ne denli önemsediği de dile getirildi.

"DİCLE ELEKTRİK, DÜNYA DEVİ İLE İŞ ORTAKLIĞI YAPTI"

Global organizasyonel gelişim firması olan Linkage, kendi alanında bir dünya devi olarak kabul görüyor. Müşterileri arasında dünya markalarından Mc Donald's Coca Cola ve Bayer'in yanı sıra Koç Holding, Sabancı, Türk Telekom, İş Bankası, Doğuş, Eczacıbaşı gibi Türk şirketleri de bulunan Linkage ile başlatılan bu iş ortaklığı, Dicle Elektrik Dağıtım'ın hizmeti sunduğu bölge ve çalışanlarına verdiği önemin göstergesi olarak değerlendiriliyor. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dicle Akademi ve Lınkage İşbirliği İlk Mezunlarını Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement