Diego Ribas: Galatasaray Maçını Bekliyorum - Son Dakika
Spor

Diego Ribas: Galatasaray Maçını Bekliyorum

Diego Ribas: Galatasaray Maçını Bekliyorum

Sezon çalışmalarına başlayan Fenerbahçe, Süper Kupa'da oynayacakları Galatasaray maçını sabırsızlıkla beklediğini söyledi.

16.07.2014 05:12  Güncelleme: 07:43

Fenerbahçe'nin, Atletico Madrid'den transferi Diego Ribas, açıklamalarda bulundu.

"AVRUPA'DA BÖYLE TESİS GÖRMEDİM"

Kaptan Emre Belözoğlu başta olmak üzere tüm takımın yakından ilgilendiği Brezilyalı yıldız da, mutluluğunu ve hayranlığını gizleyemedi. Daha önce gezdiği Şükrü Saracoğlu Stadı’nın ardından antrenmanların gerçekleştirildiği Samandıra’ya da hayran kaldığını belirten Sambacı, “Ben Avrupa’da böyle tesis görmedim. 5 yıldızlı otelden farkı yok. Gerçekten büyük hayranlıkla Fenerbahçe’yi takip ediyorum. Bu kulüp her şeyiyle bir dünya kulübü. Doğru karar verdiğimi çok kısa sürede anladım” ifadelerini kullandı.

"GALATASARAY MAÇINI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM"

Fanatik'in haberine göre; Takım arkadaşlarının kendisine gösterdiği yakınlıktan da mutlu olduğunu vurgulayan Sambacı, “Özellikle Galatasaray ile olan rekabeti artık biliyorum. Arkadaşlarım bana ‘gerçek Fenerbahçeli olmak istiyorsan, Galataray’a gol atacaksın’ dediler. Ben de şimdi gözümü 25 Ağustos’ta oynanacak olan Süper Kupa’ya çevirdim. Bu yüzden o karşılaşmayı sabırsızlıkla bekliyorum” açıklamasında bulundu.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Diego Ribas: Galatasaray Maçını Bekliyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement