Diego: Şampiyonluk Bu Yıl Daha Zor - Son Dakika
Spor

Diego: Şampiyonluk Bu Yıl Daha Zor

Diego: Şampiyonluk Bu Yıl Daha Zor

Fenerbahçe'nin yeni transferi Diego, Karabükspor maçı sonrasında değerlendirmelerde bulundu.

31.08.2014 23:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin 3-2 kazandığı Karabükspor maçı sonrasında Lig TV'ye konuşan Diego, "Tabiki çok mutluyuz. İlk maçıma çıktım güzel bir galibiyetle başladık. Fenerbahçe forması altında ilk maçımdan galip ayrılmak çok güzel." dedi

Sakatlığının geçtiğini belirten Diego, "Bir aya yakın süredir antrenmandaydım. Sürekli kendimi geliştirmek istiyorum. Umarım günden güne daha iyi olacağım." ifadelerini kullandı.

Şampiyon olmanın zor olacağını belirten Brezilyalı yıldız, "Çok güçlü bir takım Fenerbahçe. Zaten uzun süredir birbiriyle birlikte oynayan futbolculardan kurulu bir takım. Bu sezon şampiyonluğun geçen sezona göre zor olacağını düşünüyorlar ben de aynı düşüncedeyim. Ama şampiyon olmak için elimizden geleni yapacağız." diye konuştu.

SOW: KOLAY OLMADI

Diego'dan sonra konuşan Sow ise "Kolay bir maç olmadı. Çok iyi başladık golü attıktan sonra oyun biraz geriledi. Aslında golden sonra da düzenimizi korumalıydık ama öyle olmadı. Karabük bu sezon bizi şaşırtan bir oyun ortaya koyuyor. Umarım önümüzde daha iyi bir performans sergileyeceğiz." dedi.

Performans düşüşünü yorumlayan Sow, "Oyunun neden gerilediğini bizde bilmiyoruz. Soyunma odasında da bunu konuştuk. Belki yorgunluk belki de kontra ataktan gol bulmak istedik. Ama oyunu böyle kabullenmemliydik. Gol pozisyonunu beklemiyordum. Ters bir top geldi hiç düşünmeden topu kaleye gönderdim. Ben gol atmak için sahadayım. İlk maçımda da gol atmak güzel oldu. Bu sezon atacağım gollerin başlangıcı oldu." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Diego: Şampiyonluk Bu Yıl Daha Zor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement