Diğer Android Cihazlarla da Ps4 Oynayabilirsiniz! - Son Dakika
Teknoloji

Diğer Android Cihazlarla da Ps4 Oynayabilirsiniz!

Diğer Android Cihazlarla da Ps4 Oynayabilirsiniz!

Sony, PS4 Remote Play'i yalnızca kendi cihazlarına özel olarak hazırlamıştı.

11.02.2015 12:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Mahmut Saral - -

Sony'nin bir süre önce güncel Xperia telefonları için indirilmeye sunduğu Remote Play uygulamasını bilirsiniz. Bu uygulama sayesinde televizyona bağımlı kalmıyor, telefonunuzun ekranında da PS4 oyunlarını rahatlıkla oynayabiliyorsunuz.


Birçok oyuncunun dikkatini çeken, ama diğer Android cihazlarda çalışmayan bu uygulama, an itibarıyla oyunseverlere göz kırpıyor. TheScriptKitty nikli bir geliştirici, Sony'nin bu uygulaması için bir APK hazırladı ve bu APK sayesinde diğer birçok Android cihazıyla da PS4'e bağlayabiliyor, oyunlar oynayabiliyorsunuz.


Ve evet, bunun resmi bir çalışma olmadığını, güvenlik riskleri taşıyabileceğini ve cihazınızda performans kayıplarına yol açabileceğini de belirtelim. Biz bu uygulamayı denemedik. Haberin kaynağında da denemedikleri belirtiliyordu, ancak Reddit'te bu uygulamayı deneyen ve başarı sağlayanlar var. Tabii iyi bir bağlantı için Wi-Fi hattınızın güçlü olması da şart.


APK dosyasına ulaşmak ve diğer bilgileri görmek için buraya tıklayabilirsiniz.


Bir de video yayınlanmış ve bu videoda bağlantının nasıl gerçekleştirildi, oyunların nasıl oynandığı gösteriliyor. Eğer pencereyi görmüyorsanız tıklayın.


- Yeni bir PSN hesabı açmalısınız ve bu hesapla PS4'e login olmalısınız.


- Bu hesapla akıllı telefonunuzdaki remote play uygulamasına da login olmalısınız.


- Telefondaki uygulamada ayarlar kısmına gelip "Change PS4 to Connect to" seçeneğini seçmelisiniz. Bağlantı kurulacaktır.




- Daha sonra yine ayarlara gidin ve "Add Device" yani yeni bir cihaz ekle seçeneğini işaretleyin. Az evvel bağlantı esnasında karşınıza çıkan numarayı buraya yazın. Bağlandıktan sonra geri tuşuna basarak bağlantıyı kesin.


- Şimdi PS4'e gelin, hesabınızdan çıkış yapın ve daha önce kullandığınız hesapla giriş yapın. Ardından telefonunuzda da çıkış yapın ve tekrar yeni hesabınızla login olun ve telefonda uygulamanın ana ekranına gelerek PS4'e bağlanın.



İyi seyirler.




Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Diğer Android Cihazlarla da Ps4 Oynayabilirsiniz! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement