Digiturk'ten Bayram Hediyesi - Son Dakika
Güncel

Digiturk'ten Bayram Hediyesi

Film ve dizi kanalları Ramazan Bayramı boyunca tüm Digiturk üyelerine açık olacak

22.07.2014 11:33

Digiturk film ve dizi kanallarında yer alan yüzlerce dizi ve filmi 25-30 Temmuz tarihleri arasında tüm üyelerine ücretsiz olarak sunacak.

Digiturk, Ramazan bayramına özel bir kampanya ile film ve dizi kanallarını tüm üyelerine açık hale getiriyor. 25-30 Temmuz tarihleri arasında Digiturk platformunda yer alan tüm dizi ve film kanalları Turksat hariç tüm üyeler tarafından ücretsiz izlenebilecek. 25 Temmuz sabahı saat 08:00 itibarı ile başlayacak şifresiz yayın 31 Temmuz sabah 08:00'a kadar devam edecek.

Digiturk'lüler Bayramda X-Men Serisine Doyacak

Marvel Evreni'nin süper çizgi kahramanlarından sinemaya uyarlanan, mutantların hikayesini anlatan 'X-Men' serisi bayramın birinci günü Moviemax kanallarında Digiturk'lülerle buluşacak. Moviemax Stars HD'de yayınlanacak serinin ilk filmi 'X-Men' 13.20'de izleyici buluşacak. Serinin ikinci filmi 'X-Men 2' 15.10'da, üçüncü film 'X-Men: Son Direniş' (X-Men: The Last Stand) ve dördüncü film olan 'X-Men Başlangıç: Wolverine' (X-Men Origins: Wolverine) 19.15'te yayınlanacak. Ünlü mutantın Uzakdoğu'daki macerasını anlatan son film 'Wolverine' (The Wolverine) ise 21.00'da Moviemax Premier HD'de yayınlanacak.

27 Temmuz'da 2013 yapımı fantastik ve macera türü Percy Jackson – Sea of Monsters Moviemax Premier HD'de yayınlanacak. Deniz tanrısı Poseidon'un oğlu Percy Jackson'ın maceralarını konu edinen film seyirciyi televizyonun karşısına kilitleyecek.

Ayrıca yaz boyunca sürecek Emmy maratonu da bayram boyunca Dizimax'lerde tüm Digiturk'lülerle buluşacak. Televizyon dünyasının 'Oscar'ı olarak bilinen Emmy Ödülleri'de 1026 adaylığı olan ve tam 183 Ödüllü toplam 62 Emmy'li dizi ekranlara gelecek.

Özel Bayram Kampanyası kapsamında, Turksat dışındaki tüm Digiturk aboneleri, tüm Dizimax ve Moviemax kanallarını üye oldukları pakette yer almasa bile ücretsiz olarak izleyebilecekler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Digiturk'ten Bayram Hediyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement