Dikkat! Çocuklar İçin Tehlikeli Park - Son Dakika
Güncel

Dikkat! Çocuklar İçin Tehlikeli Park

Dikkat! Çocuklar İçin Tehlikeli Park

Şanlıurfa'nın Haliliye Belediyesi'ne bağlı Ali Şelli Parkında bakımsız ve kırık çocuk oyun parkı küçükler için tehlike saçıyor.

12.07.2015 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın merkezinde bulunan ve en işlek parkların başında gelen Ali Şelli Parkında durum hiç de iç açıcı değil.

Çocuk oyun parkında birçok eksiğin olmasının yanında kısa süre önce büyük masraflar yapılarak devreye konulan süs havuzu da şimdiden çalışmıyor, bozulmuş durumda.

Vatandaşların gönül rahatlığı ile çocuklarını bırakamadığı çocuk oyun parkındaki yumuşak zeminin de bozulması sonucu ortaya çıkan beton çocuklar açısından oldukça tehlikeli. Birçok vatandaş, "Çocuklarımızı bazen buraya getiriyoruz fakat rahat bir şekilde oyun oynayamıyorlar. Kaydıraklardan birisi kırık, diğerinin ise bitimindeki köprünün olmaması sebebiyle çocukların sakatlanma riski var. Tahtaların çivileri çıkmış durumda. Bunlar her an bir çocuğa zarar verebilir. Üstelik bu şehrin göbeğindeki bir park… Zaten Bahçelievler bölgesinde başka da park bulunmuyor."diyerek sitem ediyor.

'HAVUZ VAR AMA İÇİ BOŞ'

Öte yandan kısa bir önce Haliliye Belediyesi tarafından parka yapılan havuz olduğu gibi terk edilmiş durumda. Havuz daha önce ışıkları ve su püskürtmesi ile çalışır durumdayken aradan çok kısa süre geçmesine rağmen bozulduğu öne sürüldü. Belediye yetkilileri ise, "Biz havuzu deneme amaçlı çalıştırdık. Kontrolleri tamamlandıktan sonra tekrar çalıştıracağız" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Dikkat! Çocuklar İçin Tehlikeli Park - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement