Dilara'nın İhaneti - Son Dakika
Güncel

Dilara'nın İhaneti

Dilara\'nın İhaneti

'Paramparça', 2 Kasım Pazartesi akşamı, temposu yüksek, heyecan ve sürprizlerle dolu 39. bölümüyle, saat 20.00'de Star TV'de.

31.10.2015 10:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan ve Barış Falay'ın paylaştığı, senaryosu Yıldız Tunç'a, yönetmenliği ise Altan Dönmez'e ait 'Paramparça'nın yeni bölümünde; Cihan, cezaevinden çıkması için gereken kefaleti Dilara'nın yatırmadığını öğreniyor.

SİNSİ PLANLAR YAPIYOR

Dilara, cezaevinden çıkacağını hiç ummadığı Cihan'ı ansızın karşısında görünce şoke olur. Cihan, Dilara'nın davranışlarında bir gariplik olduğunu sezer ve 20 yıllık karısının kendisini sırtından hançerlediğini öğrenmesi uzun sürmez. Ancak Dilara, Cihan'a en büyük darbesini henüz vurmamıştır.

OZAN'IN BÜYÜK HATASI

Dilara, Cihan'ın suçsuz olduğunu ortaya çıkartacak bilgisayarın peşine düşer. Kapısına dayandığı Gülseren'i ve Hazal'ı da tehdit eder. Öte yandan Ozan çok büyük bir hata yaparak tüm ailenin geleceğini tehlikeye atar. Rahmi Bey ise, cezaevinde artık iyiden iyiye bunalmıştır ve Dilara ile işbirliği yapmaya karar verir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dilara'nın İhaneti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement