Diyarbekirspor'da Gözler Sancaktepe Maçında - Son Dakika
Yerel

Diyarbekirspor'da Gözler Sancaktepe Maçında

3. Lig 2. Grup’ta, kendi sahasında Gaziosmanpaşaspor’u 3-2 yenerek 4 maç sonra 3 puanla tanışan Diyarbekirspor’da gözler Çarşamba günü deplasmanda oynanacak Sancaktepe Belediyespor maçına çevrildi.

05.10.2015 10:46

3. Lig 2. Grup'ta, kendi sahasında Gaziosmanpaşaspor'u 3-2 yenerek 4 maç sonra 3 puanla tanışan Diyarbekirspor'da gözler Çarşamba günü deplasmanda oynanacak Sancaktepe Belediyespor maçına çevrildi.

Teknik Direktör Namuk Altunsoy, İstanbul'dan 3 puanla dönerek, galibiyet serisi yakalamak istediklerini belirtti. 3 puan ve ilk kez 3 gol atmalarının yanı sıra bazı oyuncuları kazandıklarına dikkat çeken Altunsoy, yapılan hataları da masaya yatıracaklarını söyledi. Altunsoy, "Her şeyden önemli olan kazanmaktı, biz bunu başardık. İlk kez oynayan ve başarılı performans sergileyen oyuncular kazancımız oldu. Ancak maçın 3-0'dan 3-2'ye gelmesi de bizim için derslerle doludur. Bunların analizini yapacağız ve bir daha olmaması için tedbir alacağız" dedi.

"SANCAKTEPE MAÇI ÇOK ÖNEMLİ"

Çarşamba günü çok önemli bir maça daha çıkacaklarını kaydeden Altunsoy, futbolculardan bu maça odaklanmalarını istediğini dile getirdi. Yoğun bir maç trafiklerinin olduğunu vurgulayan Altunsoy, "Bu galibiyeti hemen unutmak zorundayız. Çarşamba günü önemli bir maça daha çıkacağız. Sancaktepe Belediyespor'u deplasmanda yenerek çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz. Ligde çok iyi giden takımlar var. Ancak biz de seri yakalayarak yolumuza devam etmeyi planlıyoruz. Rakiplere değil, kendi işimize bakıyoruz" diye konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Diyarbekirspor'da Gözler Sancaktepe Maçında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement