Doçek Genel Sekreteri Özkan Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Doçek Genel Sekreteri Özkan Açıklaması

Keşan Doğa Çevre ve Kültür Derneği (DOÇEK) Genel Sekreteri Nail Özkan, doğa sporlarını bölgeye tanıtmak ve sevdirmek için çalışmalar yaptıklarını belirtti.

23.11.2015 17:59

Keşan Doğa Çevre ve Kültür  Derneği (DOÇEK) Genel Sekreteri Nail Özkan, doğa sporlarını bölgeye tanıtmak ve sevdirmek için çalışmalar yaptıklarını belirtti.

Özkan, yaptığı yazılı açıklamada, doğa sporlarını sevdirmek için yaptıkları etkinlikler kapsamında hafta sonları yürüyüş düzenlediklerini bildirdi.

Doğa severlerin hafta sonları çevre ilçelere düzenlenen doğa yürüyüşlerine ilgi gösterdiklerini aktaran Özkan, açıklamasında şunları kaydetti:

"Doğa sporlarını bölgemizde tanıtmak ve sevdirmek için çıktığımız yolda, hafta sonları doğa yürüyüşleri düzenliyoruz. Doğa yürüyüşlerine bir çok vatandaş katılıyor. Yakın çevrede görülmesi gereken  doğal güzellikleri imkanlarımız ölçüsünde değerlendiriyoruz. Bu  hafta sonu da Uzunköprü Dereköy'den başlayan yürüyüşümüz Beykonak köyü yakınlarında sona erdi. Bu arada Kırkkavak köyünde bulunan Gazi Turhan Bey Türbesini de ziyaret ettik."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Doçek Genel Sekreteri Özkan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement