Doktor Hatası, İngiliz Adamı Cinsel Organından Etti - Son Dakika
Dünya

Doktor Hatası, İngiliz Adamı Cinsel Organından Etti

İngiltere'de 61 yaşındaki adam, prostat bezi ameliyatından sonra ölümcül bir virüs kapınca genital bölgesinin büyük bir kısmını kaybetti.

09.12.2016 13:44  Güncelleme: 14:02

İngiltere'de Andew Lane isimli adam, prostat bezi ameliyatından sonra ölümcül bir virüs kapınca genital organının büyük bir kısmını kaybetti. Bir daha cinsel ilişkiye giremeyecek adam, hastaneye dava açacak.

HASTANEYE DAVA AÇACAK

Kanser hastası Andrew Lane, rutin bir prostat bezi operasyonu sırasında ölümcül bir enfeksiyon olan nekrotizan fasiitis kapınca genital bölgesinin çoğunu kaybetti. Daily Mail'in haberine göre, hayatını kaybetme riskiyle karşı karşıya kalan ve bir daha cinsel ilişkiye giremeyecek olan 61 yaşındaki adam, hastaneyi mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

2 YIL BOYUNCA SONDA KULLANDI

Virüs, çok büyük bir bölgeye yayılınca doktorlar, Andrew'un genital bölgesinin çoğunu almak zorunda kaldı. Yaşlı adamın göbeği de operasyondan sonra dışarı sarktı. Çaresiz adam 2 yıl boyunca sonda ve kolostomi torbası kullanmak zorunda kaldı.

8 HAFTA HASTANEDE KALDI

8 haftasını hastanede geçirdikten sonra yavaş yavaş toparlanmaya başladıktan sonra yasal yollardan hakkını aramaya karar veren Andrew, kalın bağırsağının operasyon sırasında delindiğini ve günler sonra ancak fark edildiğini, bunun da enfeksiyona yol açtığını iddia ediyor.

Duygu Bay/ PembeNar

Doktor Hatası, İngiliz Adamı Cinsel Organından Etti

Son Dakika Dünya Doktor Hatası, İngiliz Adamı Cinsel Organından Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement