Baba, Doktor Oğlunun Yanında Kendi Kafasına Ateş Etti - Son Dakika
3.Sayfa

Baba, Doktor Oğlunun Yanında Kendi Kafasına Ateş Etti

Baba, Doktor Oğlunun Yanında Kendi Kafasına Ateş Etti

Malatya'da bir kişi, doktor olan oğluyla birlikte bindiği otomobilde, silahıyla kafasına ateş etti. Yoğun bakıma alınan adamın hayati tehlikesi devam ediyor.

25.05.2016 13:57  Güncelleme: 17:17

Malatya'da N.E. isimli bir kişi, doktor olan oğluyla birlikte bindiği arabada silahıyla kafasına ateş etti. Yoğun bakıma kaldırılan adamın hayati tehlikesi sürüyor.

AYRILDIĞI EŞİNİN EVİNİN ÖNÜNE GELDİ

Zaviye Mahallesi Galip Demirel Sokak'ta yaşanan olayda iddiaya göre N.E. (57) bir süre önce ayrıldığı eşinin evinin önüne geldi. Bu sırada doktor olan oğluyla aynı arabaya binen N.E.'nin silahıyla bir el kafasına ateş etti.

Baba, Doktor Oğlunun Yanında Kendi Kafasına Ateş Etti
HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Durumun sağlık ekiplerine bildirilmesi ile kısa sürede olay yerine gelen 112 sağlık ambulansı ile Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırılan N.E.'nin yoğun bakıma alındığı ve hayati riskinin sürdüğü öğrenildi.

MERMİ ÇEKİRDEĞİ ARKA KOLTUKTA BULUNDU

İntihar girişiminde kullanılan silah, 112 ekiplerince hastane polisine teslim edildi. Olay yeri inceleme ekipleri, intihar girişiminin yaşandığı sokak üzerinde çalışma yaptı. Olayın yaşandığı araçta bir adet mermi çekirdeği arka koltuk içerisine saplanmış olarak bulundu. Polis intihar girişimi ile ilgili soruşturma başlattı.

Baba, Doktor Oğlunun Yanında Kendi Kafasına Ateş Etti

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Baba, Doktor Oğlunun Yanında Kendi Kafasına Ateş Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement