Dolandırıcılıktan Yargılanan Kadın, Kendini Şikayet Edenlere Teşekkür Etti - Son Dakika
Güncel

Dolandırıcılıktan Yargılanan Kadın, Kendini Şikayet Edenlere Teşekkür Etti

Dolandırıcılıktan Yargılanan Kadın, Kendini Şikayet Edenlere Teşekkür Etti

Samsun’da dolandırıcılıktan yargılanan bir kadın kendilerini şikayet edenlere teşekkür ederek, "Onlar olmasaydı başım daha çok derde girecekti" dedi.

17.02.2015 18:05

Samsun'da dolandırıcılıktan yargılanan bir kadın kendilerini şikayet edenlere teşekkür ederek, "Onlar olmasaydı başım daha çok derde girecekti" dedi.

İstanbul Bahçelievler Mahallesi'ndeki bir adreste faaliyet gösteren Lösemili Çocukları Yaşatma ve Bir Umut Derneği'nin (LÖDER) faaliyetleri çerçevesinde Samsun'da yardım topladıkları iddia edilen Ş.G.(33), Ş.E.(47) adlı kadının ve Z.K.'nin (41) Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) adına yetki olmadıkları halde yemek davetiyesi dağıtıp 9 kişiden para alarak dolandırdıkları iddiasıyla dava açıldı. Olayla ilgili Ş.E. adlı kadın ile Ş.G. ve İstanbul'da bulunan Z.K.'nin Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmalarına devam edildi. Ş.G. ve Z.K. duruşmaya katılmazken, Ş.E. ile olayın mağdurlarından Samsunlu esnaf Mürsel B. duruşmada hazır bulundu. Mürsel B., şikayetçi olduğunu söyledi. Duruşmada ifade veren sanıklardan Ş.E. adlı kadın ise, "Ş.G. yemek davetiyelerini bana getirdi. Bana, 'LÖDER ile LÖSEV fark etmiyor' dedi. Ben de ona güvenerek davetiyeleri sattım. Hatta bazıların da ücretsiz verdim. Bizi şikayet edenlere teşekkür ediyorum. Bu insanlar olmasaydı benim ölüm bile çıkardı. Başım daha çok derde girerdi. Bu olay çok büyük olay, tehditler alıyorum. Anlatamadığım çok şeyler var. Konuşursam çocuklarım ile ilgili tehdit ettiler" dedi.

Duruşma ileri bir tarihe ertelendi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Dolandırıcılıktan Yargılanan Kadın, Kendini Şikayet Edenlere Teşekkür Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement