Dropbox Yeni Özelliklerle Donandı - Son Dakika
Teknoloji

Dropbox Yeni Özelliklerle Donandı

Dropbox Yeni Özelliklerle Donandı

Depolama ve paylaşma servisi Dropbox kullanıcılarını memnun etmek için birçok yeni özelliği bünyesine dahil etti.

23.06.2016 18:08

Depolama ve paylaşma servisi Dropbox kullanıcılarını memnun etmek için birçok yeni özelliği bünyesine dahil etti. Artık Dropbox yeni döküman kaydetme özelliği ve not alma özelliği ile birlikte kişilerin işini bir hayli kolay hale getiriyor.

500 milyondan fazla kullanıcıya sahip olan popüler bulut depolama hizmeti veren Dropbox üretkenliği artıracak birçok yeni özelliği ile birlikte geldi. Şirketin resmi blog sitesi tarafından duyurduğu gelişmelerin başında da döküman tarama özelliği geliyor.

Şimdilik iOS kullanıcılarının faydalanabileceği bir özellik olan döküman tarama özelliğinde kullanıcılar iPhone ve iPad'lerin kameralarını kullanarak çektikleri görüntüleri bulut depolama alanında saklayabilecekler.

Bir diğer önemli gelişme ise iOS mobil uygulamasına eklenen artı(+) butonu oldu. Bu buton sayesinde kullanıcılar Microsoft Office belgeleri oluşturabilecek.

Masaüstünden dosya veya klasör paylaşma, bid dosyanın belirli bir bölümüne yorum ekleme, belli kişilerle dosya paylaşımı ve paylaşım öncesi dökümanların ön izlemelerine göz atma gibi çeşitli yeni özelliklerin geldiği Dropbox artık daha cazip ve kullanışlı hale gelmiş bulunuyor.

Bahsi geçen tüm yeniliklerin önümüzdeki günlerde Android kullanıcıları için de getirilmesi bekleniyor.

Berkay Eke/

Kaynak: Technosfer

Son Dakika Teknoloji Dropbox Yeni Özelliklerle Donandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement