Duman: "Kastamonu'ya Kupa Heyecanını Yaşatmak İstiyoruz" - Son Dakika
Spor

Duman: "Kastamonu'ya Kupa Heyecanını Yaşatmak İstiyoruz"

Duman: "Kastamonu\'ya Kupa Heyecanını Yaşatmak İstiyoruz"

Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu’nda Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa’yı penaltılarla geçen ve gruplara kalan 3. Lig ekibi Kastamonuspor 1966’da, Teknik Direktör Ahmet Duman, iki kulvarda da ellerinden gelenin en iyisini yaparak, Kastamonu’ya Türkiye Kupası heyecanını yaşatmak istediklerini söyledi.

04.12.2015 09:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu'nda Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'yı penaltılarla geçen ve gruplara kalan 3. Lig ekibi Kastamonuspor 1966'da, Teknik Direktör Ahmet Duman, iki kulvarda da ellerinden gelenin en iyisini yaparak, Kastamonu'ya Türkiye Kupası heyecanını yaşatmak istediklerini söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Rıza Çalımbay önderliğindeki Kasımpaşa ile eşleştiklerinde ilk önce çekindiklerini itiraf eden Ahmet Duman, "Kasımpaşa Süper Lig'deki en iyi oyun oynayan takımlardan bir tanesi. Kasımpaşa lig mücadelesi dolayısıyla bazı as oyuncularını Kastamonu'ya getirmedi. Ama diğer oyuncuları da gerçekten çok iyiler. Kendi sahamızdaki kupa karşılaşmasını kazanıp gruplara kalmak istiyorduk. Karşılaşmada hava şartları özellikle de uzatmalarda futbol oynamayı güçleştirdi. Ama kazanma isteğimizden asla vazgeçmedik. İyi bir oyun oynadık, iyi bir mücadele verdik. Sonradan oyuna soktuğumuz oyuncumuz sakatlandığı halde oyuna devam etti. Uzatma dakikalarını zor şartlarda bitirdik" dedi.

"3 BÜYÜK TAKIMDAN BİRİNİ KASTAMONU'DA MİSAFİR ETMEK İSTİYORUZ"

Futbolda tesadüf denen bir şey olmadığını, maçı kazanmak için üstün gayret gösterdiklerini kaydeden Duman, "Penaltılar da başa baş gitti ama sonunda kazandığımız için mutluyuz. Kastamonuspor 1966 taraftarı ve Kastamonu halkına bu mutluluğu yaşattığımız için çok mutluyuz. Gruplarda 3 büyük takımdan birini daha Kastamonu'da misafir etmek isteriz. Kastamonu'ya bu heyecanı yaşatmak isteriz. Teknik Direktörlük kariyerimde antrenör olarak çalışırken play-off finali oynamıştık. Türkiye Kupası'nda da bir çeyrek final oynamıştık. Ama böyle penaltılı, çekişmeli bir heyecan yaşamamıştık. Bugün Kastamonu'ya ve canlı yayınla tüm sporseverlere fair-play çerçevesinde, seyir kalitesi yüksek bir karşılaşma izlettiğimize inanıyorum. Taraftarlarımıza iyi futbol izlettirdiğimiz için çok mutluyuz" diye konuştu.

"İKİ KULVARDA DA ELİMİZDEN GELENİ ORTAYA KOYACAĞIZ"

Kastamonuspor 1966'nın iki kulvarda da canla başla mücadele edeceğinin altını çizen Duman, "Şimdi lig ve kupa karşılaşmaları zor geçecek. Oyuncularımız zorlanacak. Devre arası çalışmaları olamayacak. İlk yarı bittikten sonra Grup maçları başlayacak. Bizim çok geniş olmayan bir kadromuz var. Sakatlıklarımız var. Bu da bize bazı sıkıntılar yaşatacak. Bir yola girdik artık. İki kulvarda da elimizden geleni ortaya koyup kazanmak için sahada koşacağız" şeklinde konuştu. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Duman: 'Kastamonu'ya Kupa Heyecanını Yaşatmak İstiyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement