Dünya Akıllı Şehirler Zirvesi'nde Öne Çıkan Başlıklar Neler Oldu? - Son Dakika
Ekonomi

Dünya Akıllı Şehirler Zirvesi'nde Öne Çıkan Başlıklar Neler Oldu?

Şehirleri teknoloji ile birleştirmek adına gerçekleştirilen Dünya Akıllı Şehirler Zirvesi İstanbul Conrad Otel'inde gerçekleştirildi.

05.01.2015 17:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehirleri teknoloji ile birleştirmek adına gerçekleştirilen Dünya Akıllı Şehirler Zirvesi İstanbul Conrad Otel'inde gerçekleştirildi.

Zirveye birçok ülke ve şehirden katılım oldu. Zirvenin katılımcılarından EMBARQ direktörü Arzu TEKİR zirvede verilen konferansları ana başlıklarıyla özetledi.

EMBARQ Direktörü Arzu TEKİR 'Birçok konuşu konuşulup tartışıldı zirvede. En öne çıkan konulardan biride veriydi. Veriyi iyi yöneten iyi işleyen iyi analiz eden şehirlerin çok daha başarılı olduğu ve olacağı konuşuldu.

Benim yöneteceğim oturumda akıllı şehirlerde ulaşım başlığı altında tartışmayı gerçekleştiriyor olacağız. Bu başlık da da akıllı ulaşım sistemleri yeni uygulamalar konularının görüşüyor olacağız farklı uzmanlarla birlikte. İETT, İSPARK, İstanbul Büyük Şehir Belediyesi'nden genel müdürlerimiz konuşmacı olacak. Daha çok politika ve projelerinden hem şehirlere hem kurumlara destek veren kurumlarından yöneticilerinde bizlerle olacak. Leyla Arsan'da şehirlerin daha doğru bir şekilde nasıl yönetileceği özellikle ulaşım alanında ne tür projelerinin geliştiği hakkında konuşacak.' dedi.

Dünya Akıllı Şehirler Zirvesi\'nde Öne Çıkan Başlıklar Neler Oldu?
Kaynak: Wise.tv

Son Dakika Ekonomi Dünya Akıllı Şehirler Zirvesi'nde Öne Çıkan Başlıklar Neler Oldu? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement