Dünyanın En İyisi Ronaldo" - Son Dakika
Spor

Dünyanın En İyisi Ronaldo"

Dünyanın En İyisi Ronaldo"

Real Madrid'de gösterdiği performansla beğeni toplayan Luka Modric, FIFA.com'a takım arkadaşı Cristiano Ronaldo'dan yeni teknik direktörü Zinedine Zidane ile çalışmaktan duyduğu memnuniyete kadar birçok önemli açıklamada bulundu.

04.02.2016 07:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPORCOPE DIŞ HABERLER - Real Madrid'de gösterdiği performansla beğeni toplayan Luka Modric, FIFA.com'a takım arkadaşı Cristiano Ronaldo'dan yeni teknik direktörü Zinedine Zidane ile çalışmaktan duyduğu memnuniyete kadar birçok önemli açıklamada bulundu.

Teknik direktörü Zinedine Zidane'e duyduğu hayranlığı anlatan Modric,"Zinedine Zidane benim her zaman idolümdü. Çocukken hayranlık duyduğum oyunculardan biriydi. Bence her genç oyuncu o dönemde Zidane'e hayranlık duymuştur çünkü jenerasyonun en iyilerinden biriydi. Ayağının dışıyla yaptıklarına hayranlık duyuyordum." açıklamasında bulundu.

Zidane'ın teknik direktörlük kariyeri hakkında da konuşan Hırvat oyuncu,"Antrenmanlarda bize verdiği bütün tavsiyeler altın değerinde. Söylediği her şey kendimi geliştirmemde yardımcı oluyor. " ifadelerini kullandı.

Luka Modric takım arkadaşı Cristiano Ronaldo hakkında ise,"Cristiano Ronaldo inanılmaz bir takım arkadaşı ve bana göre dünyanın en iyi futbolcusu. Onunla aynı soyunma odasını paylaşmak fantastik bir şey. Ondan giyinmeden çok çalışmaya, gösterdiği efordan yaşam tazına kadar çok şey öğrenebilirsiniz." açıklamalarında bulunarak Portekizli oyuncuya övgüler yağdırdı.

Real Madrid formasıyla bu sezon 26 maçta sahaya çıkan Luka Modric, 1 gol 4 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Dünyanın En İyisi Ronaldo' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement