Dursun Mengüç, Eserini Başkan Alıcık'a Teslim Etti - Son Dakika
Yerel

Dursun Mengüç, Eserini Başkan Alıcık'a Teslim Etti

Dursun Mengüç, Eserini Başkan Alıcık\'a Teslim Etti

AKSEDA Derneği Başkanı Dursun Mengüç, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret ederek Hasan-Hüseyin adlı eseri Başkan Alıcık’a teslim etti.

19.05.2015 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AKSEDA Derneği Başkanı Dursun Mengüç, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı makamında ziyaret ederek Hasan-Hüseyin adlı eseri Başkan Alıcık'a teslim etti.

Hamit Aytaç'a ait Hasan-Hüseyin adlı eseri Başkan Alıcık'a teslim eden AKSEDA Derneği Başkanı Dursun Mengüç Hüsn-ü Hat, Tezhip ve Ebru kurslarının düzenlenmesi aşamasından sergi aşamasına kadar verdiği destek ve yardımlarından dolayı teşekkür etti.

AKSEDA ve Nazilli Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile 26 Nisan'da Nazilli Belediye Nikah Salonunda Hüsn-ü Hat, Tezhip ve Ebru Sergisi düzenleyerek halkın beğenisine sunmuştu. Sergi açılışına Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur ile birlikte katılan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Hamit Aytaç'a ait Hasan-Hüseyin adlı tabloyu beğenerek almıştı.

Hüsn-ü Hat, Tezhip ve Ebru Sergisi boyunca sergilenen eserlerin toplanmasının ardından Başkan Haluk Alıcık'ın satın aldığı Hasan-Hüseyin adlı tabloyu AKSEDA Derneği Başkanı Dursun Mengüç Başkanlık Makamına getirerek Alıcık'a teslim etti. Hamit Aytaç'a ait Hasan-Hüseyin adlı eseri Başkan Alıcık'a teslim eden AKSEDA Derneği Başkanı Dursun Mengüç Hüsn-ü Hat, Tezhip ve Ebru kurslarının düzenlenmesi aşamasından sergi aşamasına kadar Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın verdiği destek ve yardımlarından dolayı teşekkür ederek Dernek Yönetim Kurulu adına şükranlarını sunduğunu belirtti.

Hasan-Hüseyin adlı eseri AKSEDA Derneği Başkanı Mengüç'den teslim alan Başkan Alıcık Dursun Mengüç'ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek AKSEDA Derneği'nin Nazilli Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile gerçekleştirdiği kurslara katılarak zamanlarını en iyi şekilde değerlendiren, el becerilerini geliştirerek kendisine ve ailesine faydalı olan tüm kursiyerlere verdikleri emeklerinden dolayı bir kez daha tebrik ettiğini ifade etti. Derneğin bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diledi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dursun Mengüç, Eserini Başkan Alıcık'a Teslim Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement