"Kardeşimi Daha Çok Seviyorsunuz" Diye Not Yazıp İntihar Etti - Son Dakika
Güncel

"Kardeşimi Daha Çok Seviyorsunuz" Diye Not Yazıp İntihar Etti

"Kardeşimi Daha Çok Seviyorsunuz" Diye Not Yazıp İntihar Etti

Bursa'da bir kişi duvara "Anneme ve babama artık kardeşim Şenol baksın. Onu daha çok seviyorlar ya. Ben kötü biri miyim" notu yazdıktan sonra kendini astı.

29.08.2014 11:06  Güncelleme: 17:34

Dün, Bursa'nın Orhangazi'ye bağlı Karsak Köyü'nde, 2 ay önce mahalledeki kahveyi işletmeye başlayan Birol K., işyerinin üstündeki evde annesi Hanım K. tarafından tavana asılı halde bulundu. Mutfaktan aldığı bıçakla ipi keserek oğlunu yere indiren annenin feryatlarını duyup eve koşan komşuları, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Eve gelen sağlık ekipleri Birol K'nin yaşamını yitirdiğini belirledi.

DUVARA YAZIP YAZIP MEKTUP BIRAKMIŞ

Evde inceleme yapan jandarma ekipleri Birol K.'nin intihardan önce evin duvarına yazı yazdığı, ayrıca mektup bıraktığını belirledi. Mektupta, ablası Lütfiye'yi çok sevdiğini ve hakkını helal etmelerini iistedi. Duvardaki yazılarda da, yine ablasını çok sevdiğini yazan Birol, "Anneme ve babama artık kardeşim Şenol baksın. Onu daha çok seviyorlar ya. Ben kötü biri miyim" diye yazdığı belirtildi.


Olay sonrasında cumhuriyet savcısı evde ve ceset üzerinde inceleme yaptı. Genç adamın cesedi daha sonra Bursa Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Kardeşimi Daha Çok Seviyorsunuz' Diye Not Yazıp İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement