Duygun Yarsuvat: Galatasaray Basketbol Takımı Türk Sporculardan Oluşmalı - Son Dakika
Spor

Duygun Yarsuvat: Galatasaray Basketbol Takımı Türk Sporculardan Oluşmalı

Duygun Yarsuvat: Galatasaray Basketbol Takımı Türk Sporculardan Oluşmalı

Galatasaray Başkanı Duygu Yarsuvat, Arroyo'nun takımdan ayrılık sürecini ve basketbol şubesinin geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

13.04.2015 08:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, Carlos Arroyo'nun takımdan ayrılık sürecini anlattı ve basketbol takımı için bir öneride bulundu.

NTV Spor'da %100 Futbol'a konuşan Yarsuvat, alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle takımdan Porto Rikolu oyuncunun kulübe rest çektiğini kaydederken, "Arroyo 4,5 milyon dolar aldı. Gitmesinin sebebi de en son 500 bin dolar istedi ve rest çekti. Biz 300 bin verelim 200'ünü de sonra verelim dedik. Kabul etmedi. Kendi ülkerinde bir kulübe gitti. Satın almış o kulübü. Bizim paralarımızla..." diye konuştu.

"Basketbol şubesi Türk sporculardan oluşmalı"

Galatasaray Başkanı ayrıca, önümüzdeki sezon basketbol takımının tamamen Türk oyunculardna oluşması gerektiğini söyledi ve, "Basketbol çok güzel bir hal aldı. Fakat maliyeti çok fazla. Amatör bir spor. Maç başına aldığımız para masrafları karşılamıyor. Çünkü bir maçta her şey para. Fenerbahçe büyük bir yatırım yaptı. Bizden daha fazla yatırım yaptı. Biz yarısını yaptık şampiyon olduk. Ama getirisi yok. 20 bin kişinin önünde oynarsan getirisi var ama 200-500 2 bin kişi önünde oynarsanız getirisi yok. Ben genel olarak söyleyeyim, Galatasaray'ın Türk oyunculardan kurulu bir takımı olması lazım. Taraftar başarı ister ama ben de çok şey istiyorum hayatta" dedi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Duygun Yarsuvat: Galatasaray Basketbol Takımı Türk Sporculardan Oluşmalı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement