Düzce'de Yol Verme Kavgası: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Düzce'de Yol Verme Kavgası: 1 Ölü, 1 Yaralı

Düzce'de yol verme meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

20.04.2014 13:43  Güncelleme: 14:04

Düzce'de Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Cevdet A. ile Aydoğan P. arasında yol verme meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

SİLAHLAR ÇEKİLDİ

Edinilen bilgilere göre, Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Cevdet A. ile Aydoğan P., D-655 karayolunda Beyciler mevkiinde yol verme nedeniyle tartışma başladı. Tartışmanın büyümesiyle silahlar çekildi.

1 KİŞİ ÖLDÜ

Polis memuru Cevdet A. göğsünden, Aydoğan P. ise ayağından yaralandı. Durumu ağır olan Cevdet A. 112 Acil Servis Ekipleri'nin ilk müdahalesinin ardından Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Polis memuru yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Aydoğan P. ise kendi imkanlarıyla özel bir hastaneye gitti. Polis olayla ilgili geniş çapta inceleme başlattı. 

Düzce\'de Yol Verme Kavgası: 1 Ölü, 1 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Düzce'de Yol Verme Kavgası: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • serkan yılmaz: vatandaşların anlattığına göre polis memuru vatandaşı dövüyor kendini korumak isteyen vatandaşta balta ile kendini savunmaya çalışıncada polis silahındaki mermileri vatandaşın üzerneboşaltıyor vatandaşada 3 mermi isabet ediyor yaralanan vatandaşta kendini savunmamak için karşılık veriyor ilk darbeyi alan polis tarafından dövülen polis tarafından ilk mermileri yiyen vatandaşın durumunu da düzce televizyonu neden görmeyip göz ardı ediyor allah her iki tarafada sabır versin 5 1 Yanıtla

Advertisement