Düzce Polisinden Kaçamadılar - Son Dakika
Güncel

Düzce Polisinden Kaçamadılar

Düzce’de üst geçitte bir bayanın çantasını kapkaç yöntemi ile alıp kaçan şahıs 2 gün sonra yanında 3 kişi ile hırsızlık olayına da karıştı.

12.02.2015 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce'de üst geçitte bir bayanın çantasını kapkaç yöntemi ile alıp kaçan şahıs 2 gün sonra yanında 3 kişi ile hırsızlık olayına da karıştı. Şahıslar güvenlik kameralarını hesap edemeyince yakayı ele verdi.

Edinilen bilgilere göre, Hamidiye Mahallesi'nde 30 Ocak 2015 tarihinde D-100 karayolu üzerinde bulunan üs geçidin merdivenlerinde yürüyen H. O. isimli bayanın çantası kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından kapkaç yöntemi ile alınmıştı. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri konu ile ilgili olarak şahsın aranması için çalışma başlattı.

Ardından 1 Şubat 2015 tarihinde ise Kalıcı Konutlar bölgesinde pideci, pastacı, market ve lokanta olmak üzere 4 ayrı işyerinden hırsızlık olayı oldu. Polis ekipleri araştırmalarını derinleştirdi ve etrafta bulunan güvenlik kameralarını incelemeye başladılar.

Polis soruşturmayı derinleştirdikçe, kapkaç olayına ve hırsızlığa karışan kişinin A.Y. isimli şahıs olduğunu tespit etti. Ayrıca şahsın yanında bulunan ve hırsızlık olayına karışan O. K., T. Y. ve G. S.'nin de kimlikleri yine güvenlik kameraları aracılığı ile tespit edildi. Bunun üzerine şahısların ikametlerine operasyon düzenleyen polis ekipleri şahıslardan hem kapkaç hem de hırsızlık zanlısı olan A.Y. ile O.K.'yi yakaladı. Diğer iki şahsın da yakalanması için çalışma başlattı. Yakalanan iki şahıs Düzce İl Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan ilk sorgulamalarının ardından Düzce Adliyesi'ne sevk edildi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Düzce Polisinden Kaçamadılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement