Düzce Yığılcalılar Derneğinden İftar - Son Dakika
Yerel

Düzce Yığılcalılar Derneğinden İftar

Düzce Yığılcalılar Derneğinden İftar

Düzce Yığılcalılar Turizm Kültür ve Dayanışma Derneği iftar yemeğinde Yığılcalıları bir araya getirdi.

07.07.2015 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Yığılcalılar Turizm Kültür ve Dayanışma Derneği iftar yemeğinde Yığılcalıları bir araya getirdi.

Düzce'de kısa bir süre önce kurulan ve Karaca Mahallesi Çoban mevkiinde faaliyet gösteren Düzce Yığılcalılar Turizm Kültür ve Dayanışma Derneği iftar yemeğinde Yığılcalıları bir araya getirdi. İftar programında katılımın yüksek düzeyde olduğu gözlendi.

İftar programına Yığılca Kaymakamı Mehmet Özcan, Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Fahri Altınkayık, Yığılcalı işadamları ve eğitimciler katıldı. Dernek Başkanı Tarık Akça, iftar sonrası konuşmasında katılımcılara "hoş geldiniz" diyerek, derneğin amacı hakkında bilgi verdi.

Akça "Derneğimizin amacı Yığılca'nın yurtiçinde ve yurt dışında tanıtım politikalarını oluşturmak ve uygulamak. Yığılca'nın mevcut kent kimliğini korumak, tarihi dokusunu, doğal kimliğini yaşatmak ve geliştirmek. Yasal izinleri alarak Yığılca'nın turizm potansiyelini arttırmak, turistik değerlerini korumak. Yurt içinde ve yurt dışında ilçemizi tanıtmak, fuar, festival, kongre ve turizminin gelişmesine katkı sağlamak. Yığılca tarihinin ve kültürünün araştırılmasına, incelenmesine, öğrenilmesine, öğretilmesine korunmasına ve kitlelere yaygınlaştırılmasına yönelik her türlü girişimde bulunmak. Yığılca'nın kurumlarını, firmalarını, sanatçılarını, sporcularını ve geleneklerini yurt içinde ve yurt dışında tanıtarak farkındalık yaratmak. Birlik ve beraberliği, yardımlaşma ve dayanışmayı sağlamaktır" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düzce Yığılcalılar Derneğinden İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement