İstanbul E-5 Karayolu'nda Filmleri Aratmayan Kovalamaca - Son Dakika
Güncel

İstanbul E-5 Karayolu'nda Filmleri Aratmayan Kovalamaca

İstanbul E-5 Karayolu\'nda Filmleri Aratmayan Kovalamaca

İstanbul Bahçelievler'de polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçan bir sürücü, E-5 Karayolu'nu birbirine kattı. E-5'teki 10 kilometrelik kovalamaca filmleri aratmadı.

03.10.2014 16:52  Güncelleme: 17:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Bahçelievler'de polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçan bir sürücü, E-5 Karayolu'nda heyecanlı dakikalar yaşattı. Güven timleri, şahsı durdurmak için havaya ateş açtı. Yaklaşık 10 kilometrelik kovalamacanın ardından Okmeydanı'nda yakalanan zanlı, kelepçelenerek gözaltına alındı.

"DUR" İHTARINA UYMADI KAÇTI

Olay, saat 15.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, devriye gezen motorize güven timleri ekipleri bir araçtan şüphelenerek, "dur" ihtarında bulundu. Güven timlerinin ihtarına uymayan N.A. isimli şahıs durmayarak E-5'te aracıyla kaçmaya başladı. Güven timleri takip ettikçe, şahıs aracı iddiaya göre güven timlerinin üzerine kırdı. Bu sırada Dursun Türker isimli motosikletli bir vatandaş da güven timleriyle birlikte şahsı kovaladı. Yaklaşık 10 kilometrelik kovalamacayla birlikte şahıs, yolda çok sayıda araca çarptı.

POLİS UYARI ATEŞİ AÇTI

Güven timleri şahsı durdurmak için havaya uyarı ateşi açtı. Şahıs bu kez de durmayınca motorize ekipler, şahsın etrafını sarıp aracı durdurdu. Bir süre araçtan inmeyen şahıs, polis ekipleri tarafından araçtan çıkarılarak kelepçelendi. Yere yatırılan N.A., yardımcı ekip gelene kadar uzun süre bekletildi. Yardımcı ekibin gelmesiyle birlikte şahıs polis aracına bindirildi. Yoldan geçen vatandaşlar ise olayı bir film gibi izledi.

"BEN DE VATANDAŞ OLARAK PEŞLERİNE TAKILDIM"

Güven timlerine yardım eden Dursun Türker isimli şahıs ise, "Güven timleri kovaladı. Hatta bir tanesinin kaza yapmasına sebep oluyordu. Ben de vatandaş olarak peşlerine takıldım. Daha geride araçlara çarptı. Polis bir kaç kere uyardı ama uyarıyı dinlemedi. Aracı sıkıştırdı. En sonunda tekerleklere ateş açtılar. En sonunda sıkıştırıp yakaladılar" dedi.

Öte yandan yakalanan şahsın 3 aylık kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu, evraktan sahtecilik suçuyla arandığı öğrenildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İstanbul E-5 Karayolu'nda Filmleri Aratmayan Kovalamaca - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement